Inscrie firma »
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D22 PURIFY, 22 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D22 PURIFY, 22 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 999.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D22 PURIFY, 22 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

Imbunatateste calitatea aerului din casa ta cu unul din dezumidificatoarele cu filtru HEPA din gama Purify!



Aleco Air D22 Purify este recomandat pentru incaperi de pana la 40-45 m2*

Pentru spatii mai mici, poti alege modelul D14 Purify sau D16 Purify


D22 Purify este un aparat 2 in 1 asigurand eliminarea excesului de umiditate din aer, controlul umiditatii in intervalul optim, dar si filtrarea particulelor poluante, gratie filtrului HEPA ce poate fi montat pe aparat.

Acest dezumidificator-purificator este proiectat pentru a avea un consum redus de energie. Agentul de racire folosit, R290 are impact ZERO asupra stratului de ozon.



Dezumidificatorul D22 PURIFY este insotit de un filtru HEPA CADOU.

Filtrul HEPA CADOU este livrat intr-o cutie de filtru, introdusa in cutia dezumidificatorului pentru a evita pierderea acestuia in timpul transportului.

Dezumidificatorul NU este prevazut cu un filtru HEPA din fabrica, acesta functionand si fara filtru HEPA.

ATENTIE! In cazul returnarii dezumidificatorului in perioada legala de 14 zile de la achizitie, filtrul HEPA CADOU va fi returnat, sigilat si nefolosit. In caz contrar, filtrul va fi achitat de catre client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv (vezi Filtru D22 PURIFY in oferta acestui magazin online).

Dezumidificatorul NU este prevazut cu un alt filtru HEPA in afara celui mentionat mai sus.



Performante Tehnice

Capacitate max. de dezumidificare 22l/zi (la 30°C, 80%Rh)Debit aer 155mc/h.Recomandat pentru spatii de 40-45 mp (H=2,6m)Consum redus de energie: max 245W (la 27°C, 60%Rh)Nivel sonor: ≤44dB, treapta 2 de ventilare / ≤42 dB, treapta 1 de ventilare (la 1 m distanta)Reglarea umiditatii tinta intre 30% si 80% Rh


D22 PURIFY este recomandat pentru

Uz casnic sau birouri cu o suprafata de pana la 40-45 m2Eliminarea excesului de umiditate din incapere. Un nivel al umiditatii de peste 60% favorizeaza aparitia mucegaiului si cresterea disconfortului termic. Afla mai multe despre efectele negative ale umiditatii excesive aiciMentinerea umiditatii in parametri normali (recomandat intre 40 si 60% Rh) pentru a elimina riscul aparitiei mucegaiului si igrasieiImbunatatirea indicelui de confort termic " in special in verile ploioase, cand temperatura aerului este ridicataUscarea mai usoara si mai rapida a rufelor prin functia uscare rufe (se recomanda folosirea dezumidificatorului intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei aparatului).Filtrarea aerului: D22 PURIFY este dotat cu un pre-filtru lavabil care retine particulele mari de praf. Suplimentar, primesti cadou un filtru HEPA ce poate retine pana la 95% din particulele cu o dimensiune de pana la 0.3µm (microni, mult mai mici decat ceea ce ochiul uman poate vedea) precum sporii de mucegai, particulele de praf aruncate in aer de santierele in constructie, bacterii, particule de vopsea si multi alti poluanti. Este ideal pentru cei care au diverse alergii la praf, polen, acarieni, par de animale si alti alergeni care se raspandesc usor in aer. Acesta trebuie schimbat la 6-12 luni sau in momentul in care isi schimba culoarea in gri.


Functii speciale:

Setarea umiditatii tinta: D22 Purify are higrostat incorporat ce permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 30% RH- 80% Rh, cu un pas de 5% la fiecare apasare de buton. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului. Atentie: dupa atingerea nivelului optim de umiditate, ventilatorul incorporat se opreste singur dupa 5 minute.Functia de Uscare Rufe " reduce considerabil timpul de uscare al rufelorFunctia de Purificare - Se poate folosi independent functia de purificare, fara pornirea compresorului, atunci cand nu ai nevoie de dezumidificare (functie valabila pentru modelele produse dupa data de 1 Iunie 2020)Timer: pentru programarea opririi aparatului intr-un interval de timp de 1 " 24 ore2 trepte de viteza a ventilatorului2 Moduri de lucruModul Uscare Rufe- aparatul functioneaza in modul continuu cu ventilatorul pe treapta de viteza ridicata, timp de 6 ore, dupa care se opreste automatModul Manual- setati nivelul de umiditate dorit, iar aparatul va functiona in mod continuu, la viteza ridicata a ventilatorului pana se atinge nivelul tinta de umiditate.Functia Child Lock: Se activeaza la apasarea butonului pentru viteza ventilatorului, timp de 2 secunde. Poate fi utilizata in modul Stand By sau Mod de Lucru, dar nu poate fi activata cand rezervorul este plin (si aparatul s-a oprit din acest motiv)Auto-Oprire: la umplerea rezervorului-Aparatul intra in Stand-by atunci cand rezervorul este plin sau cand nu este montat corespunzator. La umplerea rezervorului se aprinde un indicator luminos si este emis un semnal sonor de avertizare.Auto-Pornire si Memory: In cazul intreruperii cu energie electrica, in momentul realimentarii, aparatul isi va pastra setarile anterioare si temporizatorul va fi mentinut. Daca apasati butonul Power pentru oprire si apoi pornire dezumidificatorul va functiona pe modul de lucru anterior inchiderii, dar setarea cronometrului va fi anulata.Optiune drenaj continuu prin furtun de 13 mm (neinclus in furnitura).


Usor de controlat, usor de manevrat, usor de intretinut

Panou de comanda touch cu afisaj digital si numerosi indicatori de stareRoti pentru a muta usor aparatul in camera, pe suprafete planeManer de transport in carcasa pentru a manevra usor aparatul in orice cameraDrenaj Continuu sau prin vasul colector de 4,4LPre-filtru lavabil Dejivrare electronica (se activeaza automat, in special cand aparatul este folosit la temperaturi intre 5 si 10 grade)Filtru HEPA usor de schimbat, de orice utilizatorProgramare inchidere cu ajutorul functiei TIMERAuto-pornire in cazul unei caderi de curent, la setarile anterioare


*Suprafata este calculata pentru o inaltime de 2,5 metri.

ATENtIE: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in functie de puterea compresorului, temperatura din incapere poate creste cu 2-4 grade.




Specificatii tehnice

Alimentare: AC220V-240V/50Hz

Consum: 245W (27°C,60%RH)

Curent : 1.5A

Capacitate de Dezumidificare: 22L/Zi (30°C,80%RH) / 13L/Zi (27°C,60%RH)

Nivel de Zgomot: ≤44dB(A) (treapta mare de ventilare) / ≤42dB(A) (treapta mica de ventilare)

Capacitate rezervor: 4.4 L

Circulare Aer: 155m3/h (treapta mare de ventilare)

Refrigerant (Tip/Cantitate): R290 / 70g

Temperatura de lucru: 5°C-35°C

Temperatura de depozitare: 0°C-50°C

Umiditatea de lucru: 30% - 80% RH

Umiditatea de depozitare: 20% - 80% RH

Recomandat pentru incaperi de: 30-45m² (H=2.6m)

Dimensiuni aparat (LxlxI): 360 x 242 x 548 mm

Dimensiuni cutie (LxlxI): 426 x 296 x 576 mm

Greutate neta: 15,3 kg

Greutate bruta: 17,0 kg



ATENtIE!

Filtrul HEPA retine eficient peste 97% dintre microparticulele poluante din aer, ceea ce duce la modificarea unora dintre parametrii tehnici ai produsului. Prin utilizarea filtrului HEPA se observa o usoara crestere a nivelului de zgomot emis de produs de 3% pana la 5%, o crestere a consumului de energie cu 5% pana la 10% si o scadere a nivelului de dezumidificare cu 10% pana la 15%.Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care:filtrul isi schimba culoarea si devine griaparatul elibereaza un miros greu in aer, deoarece praful si particulele poluante sunt retrimise in incaperefluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritatile acumulate in anumite zone ale filtrului impiedica distribuirea uniforma a aeruluifluxul de aer este tot mai scazut, acest lucru datorandu-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.


ATENtIE!

Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr-un ambalaj de plastic. Desigilarea acestuia pentru utilizare duce la imposibilitatea returnarii filtrului, din motive de sanatate, filtrul putand fi contaminat cu agenti prezenti in aerul ventilat inca de la prima utilizare. In conditiile returnarii unui produs cu filtru desigilat din ambalajul de plastic, ne rezervam dreptul de a retine valoarea filtrului inclus in pachetul livrat.


PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
123 197 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

DEZUMIDIFICATOR SI PURIFICATOR CU CONSUM REDUS DE ENERGIE ALECOAIR D22 PURIFY, 22 L /24H, HEPA, USCARE RUFE, DISPLAY DIGITAL ESTE LISTAT IN: