Inscrie firma »
Dezumidificator AlecoAir D12 HOME,12 l /24h, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer, Debit 120 mc/h

Dezumidificator AlecoAir D12 HOME,12 l /24h, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer, Debit 120 mc/h

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 539.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dezumidificator AlecoAir D12 HOME,12 l /24h, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer, Debit 120 mc/h


Scapa usor de umiditatea excesiva din casa cu ajutorul dezumidificatorului AlecoAir D12 Home!

Este un aparat performant, ecologic, economic, special creat pentru spatiile de locuit. Prin forma, dimensiune si culoare, se poate integra usor in orice stil de design interior.

AlecoAir D12 Home este un produs eco-friendly " cu un consum redus de energie si un gaz refrigerant cu impact ZERO asupra stratului de ozon.


Performante Tehnice

Capacitate max. de dezumidificare 12l/zi (la 30°C, 80%Rh)Debit aer 120mc/h. Recomandat pentru spatii de 14-18 mp (H=2,6m)Consum redus de energie: max 200W (la 30°C, 80%Rh)Nivel sonor: ≤40dB (treapta maxima de ventilare, 1 m distanta)Reglarea umiditatii tinta intre 30% si 80% Rh


D12 HOME este util pentru

Mentinerea unui nivel optim de umiditate intr-o incapere de 14-18 mp prin extragerea excesului de umiditate. Mentinerea umiditatii in parametri normali (recomandat intre 40 si 60% Rh) impiedica aparitia mucegaiului si igrasiei, reduce riscul de imbolnavire (umiditatea crescuta este un mediu propice pentru dezvoltarea virusurilor si bacteriilor), creeaza un mediu mai sanatos si mai confortabil. In timpul iernii, un dezumidificator reduce sau elimina riscul de formare a condensului pe ferestre sau peretii aflati inspre exteriorIn timpul verii (in special in cazul unei veri ploioase), contribuie la imbunatatirea indicelui de confort termicReglarea umiditatii la un nivel tinta dorit cu ajutorul higrostatului incorporat ce poate fi setat in intervalul 30% - 80% RH cu un pas de 5% la fiecare apasare de buton. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului.Uscarea mai usoara si mai rapida a rufelor prin functia uscare rufe (se recomanda folosirea dezumidificatorului intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei aparatului).


Control facil al aparatului si functii speciale

Functia FAN STOP: Dupa atingerea umiditatii tinta si oprirea compresorului, ventilatorul se opreste dupa cateva minute gratie functiei FAN STOPPanou de comanda touch cu afisaj digital Display cu afisarea umiditatii din incapere si a umiditatii tinta (in timpul setarii acesteia)2 Moduri de Lucru: Modul Auto (aparatul porneste sau se opreste in functie de umiditatea mediului ambiant si a umiditatii tinta)Modul Continuu - mod de lucru recomandat pentru o umiditate foarte crescuta in incapere, in cazul unui aport continuu de umiditate in camera (de exemplu in timpul in care se gateste in casa sau pentru uscarea rufelor)Functia Auto-Restart " porneste automat si mentine aceleasi valori setate in cazul unei pene de curentTimer pentru programarea timpului de Pornire/Oprire pentru intervale de 1 - 24 ore (cu pas de o ora)2 trepte de ventilareDrenaj Continuu sau prin vasul colector incorporat de 1,9L


Usor de intretinut si manevrat

Filtru usor detasabil pentru curatareDezghetare automata: electronicaUscare interna (recomandat inainte de perioade mai lungi de neutilizare a aparatului pentru evitarea formarii microorganismelor)Protectie la preaplin, cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa este plinRacord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externa a condensuluiRoti de Transport


ATENTIE: Va rugam sa aveti in vedere ca in functie de puterea compresorului, temperatura din incapere poate creste cu 2°- 4°C.


Specificatii tehnice:

Capacitate de dezumidificare max.
12L/zi (la 30°C, 80%Rh)
Auto-Dezghetare
Electronica
Auto-Protectie
la umplerea rezervorului
Butoane touch
Da
Reglare Umiditate
30%-80%
Trepte de ventilare
2
Timer
Pornire / Oprire
Alimentare
AC220V-240V/50Hz
Consum
Max 200W/h
Nivel Sonor
≤40dB (la 1 m distanta, treapta maxima de ventilare)
Temperatura de lucru
8°C - 32°C
Temperatura de depozitare
0°C - 45°C
Umiditatea de lucru
30%-80%Rh
Umiditatea de depozitare
20%-90%Rh
Dimensiuni aparat (LxlxH)
296 x 217 x 436 mm
Greutate
10,5 kg



PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 816 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

DEZUMIDIFICATOR ALECOAIR D12 HOME,12 L /24H, USCARE RUFE, DISPLAY DIGITAL, HIGROSTAT, TIMER, DEBIT 120 MC/H ESTE LISTAT IN: