Inscrie firma »
Convector electric cu sticla Trotec Design TCH 2000 E

Convector electric cu sticla Trotec Design TCH 2000 E

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 399.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Convector electric cu sticla Trotec Design TCH 2000 E

Caldura placuta.

Convectorul electric cu sticla TCH 2000 E este solutie ideala pentru o caldura rapida, simpla, silentioasa si inodora. Pe langa puterea sa de 2.000 wati, acest convector electric atrage si prin designul elegant, care pune in valoare orice spatiu de locuit.

Viabil si elegant.

Panoul frontal al convectorului TCH 2000 E este din sticla de siguranta: nu este sensibil la zgaraieturi si este usor de curatat. Ecranul tactil cu display LCD face posibila deservirea necomplicata a convectorului electric cu panou de sticla. Toate componentele sunt foarte robuste si concepute pentru a functiona viabil.

Utilizare imediata si economicoasa.

Pozitionati aparatul, introduceti fisa in priza, porniti aparatul!Pentru utilizarea convectorului electric TCH 2000 E aveti nevoie doar de o priza. Dupa ce ati ales temperatura dorita de la ecranul tactil (intre 15 si 50 °C), convectorul electric va incalzi incaperea si va mentine temperatura intr-un mod economicos din punct de vedere al energiei.

Stabilitate in picioare sau montare pe perete.

Picioarele mari ale convectorului TCH 2000 E asigura pozitionarea si stabilitatea sigura a aparatului. In plus, puteti utiliza accesoriile de montare livrate, pentru a monta convectorul pe perete, pentru a incalzi astfel si zonele aflate mai la inaltime.

O multitudine de dotari practice...

Pe langa protectia la supraincalzire, timerul de 24 de ore si afisajul temperaturii actuale din incapere, TCH 2000 E are si alte functii practice utile. Probabil cea mai importanta este functiunea de supraveghere inghet. Functia de supraveghere inghet impiedica racirea completa a incaperii pe perioada concediului sau al absentei. Toate functiile si reglarile pot fi executate comod la ecranul tactil sau cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu.


Avantaje practice:

Putere de incalzire de 2.000 wati pentru caldura curata, lipsita de condens si inodoraReglare termica fara trepte2 trepte de incalzire (1.000 W / 2.000 W)Deservire automata comandata cu termostatControl automat al temperaturiiFunctiune de supraveghere inghetDeservire eficienta din punct de vedere energetic datorita reducerii puterii la atingerea valorii doriteAfisaj al temperaturii actuale din incapereTimer, temporizator cu 24 de oreTelecomanda cu infrarosuPanou de sticla de siguranta cu ecran tactil TouchscreenDisplay LCDProtectie la supraincalzireIncalzire fara zgomotPoate fi utilizat flexibil, in picioare sau montat pe pereteStabilitate datorita unor picioare suport mariPregatit pentru montarea pe perete - accesoriile pentru montare sunt incluse in furnitura


Date tehnice:

Recomandat pentru incaperi de pana la 24 m²Putere de incalzire (treapta 1 / 2): 1.000 W / 2.000 WTensiune de retea: 230 V, 50 HzFisa: CEE 7/7Consumul de curent nominal: 8,3 ALungime cablu: 1,6 mNivel sonor: -Dimensiuni (L x l x H): 120 x 860 x 470 mmGreutate: 11 kgFurnitura: aparat de incalzire, picioare suport, accesorii de montare pe perete, instructiuni de utilizare
PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
123 197 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

CONVECTOR ELECTRIC CU STICLA TROTEC DESIGN TCH 2000 E ESTE LISTAT IN: