Inscrie firma »
Aparat aer conditionat portabil 12,000 BTU AlecoAir AM12 SMART COOL, Wi-Fi, Functie Incalzire, Telecomanda, Timer

Aparat aer conditionat portabil 12,000 BTU AlecoAir AM12 SMART COOL, Wi-Fi, Functie Incalzire, Telecomanda, Timer

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 1549.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Aparat aer conditionat portabil 12,000 BTU AlecoAir AM12 SMART COOL, Wi-Fi, Functie Incalzire, Telecomanda, Timer

Esti interesat de un produs resigilat pentru acest model" Pentru detalii si pret, click aici.



Aparatul de aer conditionat portabil AM12 Smart Cool, cu o capacitate de racire de 12,000 BTU, este solutia ideala pentru un climat optim in incapere atat pe perioada verii, cat si in sezonul rece.









Ai nevoie rapid de o solutie de racire a incaperii"

Vrei un aparat de racire a aerului pe care sa il muti in mai multe incaperi"

Nu vrei sau nu ai voie sa dai gauri in pereti pentru montarea unui aer conditionat"

Nu vrei sa mai astepti dupa echipa de montaj cateva saptamani bune pentru a scapa de caldura insuportabila"

Te intereseaza un aparat de climatizare fiabil in timp, pe care il poti folosi si in sezonul rece gratie modului de incalzire"


AM12 SMART COOL se monteaza in cateva minute! Beneficiati de aer rece si cald instant pentru o locuinta de pana la 40-45m2 sau birouri de pana la 30-35m2!




4 MODURI EFICIENTE DE FUNCTIONARE




AM12 SMART COOL pune la dispozitie 4 moduri de functionare: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare.

Modul Racire reprezinta functia de baza pentru AM12 Smart Cool, scopul principal al aparatului fiind de racire a aerului din incapere. Capacitatea de racire a acestui aparat este de 12,000 BTU ceea ce il recomanda pentru o incapere de pana la 45m2.

Poti seta temparatura dorita in intervalul 16sC - 30 sC



Modul Incalzire reprezinta solutia perfecta in sezonul rece. Daca pe timpul verii avem nevoie de un aparat de racire puternic pentru a ne racori in zilele toride, iarna nevoile noastre se schimba si ne dorim un camin cald si primitor. AM12 Smart Cool este dotat cu o functie de incalzire, cu un interval de temperatura cuprins intre 16sC - 30 sC, ce permite incalzirea rapida si eficienta a spatiilor.

Nota: Modul Incalzire este disponibil pentru modelele puse in vanzare incepand cu 01 MARTIE 2022


Modul Ventilare

Uneori, nu ai nevoie nici de un aer mai rece, nici mai cald, ci doar o \"briza\" placuta care sa iti ofere confortul dorit.

Modul Ventilare asigura circularea aerului in incapere fara efect de racire. Aceasta functie este, deopotriva, foarte utila cand vrei sa aerisesti mai repede o incapere iar diferenta de temperatura dintre interior si exterior este mica ceea ce nu ar permite o ventilare naturala. Poti alege una din cele 3 viteze de ventilare, de pe panoul de control, cu ajutorul telecomenzii sau al aplicatiei Smart.



Modul Dezumidificare permite colectarea umiditatii din aer.

Confortul termic este dat de un cumul de factori: temperatura aerului, velocitatea aerului si umiditatea aerullui din interior. Simplu fapt ca este cald sau rece in incapere nu ofera suficient confort termic daca umiditatea depaseste un nivel de 60%. In plus, o umiditate controlata elimina riscul formarii de igrasie sau mucegai - elemente nocive pentru sanatate. AM12 SMART COOL te ajuta sa tii sub control si umiditatea aerului din incapere, chiar si atunci cand nu ai nevoie de functia de racire







FUNCTII UTILE SI BENEFICII





Wi-Fi: AM12 Smart Cool poate fi conectat cu smartphone-ul dvs. prin intermediul functiei Wi-Fi, ce asigura controlul aparatului de la distanta (doar retele Wi-Fi de 2.4 GHz). Pentru a folosi aceasta functie, descarcati aplicatia AlecoAir, disponibila in Google Play si Apple Store.


*Compatibil si cu aplicatiile Smart Life - Smart Living/ Tuya Smart disponibile in App Store si in Google Play.


Timer: permite setarea pornirii/opririi aparatului dupa o anumita perioada detimp (intre 1-24h).Viteza ventilatorului: AM12 Smart Cool este prevazut cu 3 trepte de viteza. Butonul Speed permite setarea vitezei ventilatorului pe una dintre cele 3 trepte.Panou de comanda touch: Aparatul este usor de controlat prin intermediul panoului de control intuitiv, usor de folosit.Telecomanda: AM12 Smart Cool este prevazut cu telecomanda de tip Infrared ce pune la dispozitie toate comenzile necesare pentru o utilizare simpla si comoda a aparatului.Rotile integrate permit mutarea aparatului in functie de necesitate






AM12SMART COOL este echipat cu un display intuitiv cu o precizie sporita tip touchscreen, prin care puteti activa modul de lucru dorit printr-o singura atingere usoara a acestuia.




MODALITATI DE EVACUARE A AERULUI CALD



Pentru a evacua caldura din incapere, se foloseste un tub de exhaustare (evacuare a aerului cald). Acest furtun este furnizat impreuna cu produsul AM12. Furtunul trebuie conectat fie la o gura de evacuare deja creata (de exemplu pentru o hota), fie prin fereastra sau usa. Pentru acest lucru, daca ai o fereastra culistanta, se poate folosi kit-ul de evacuare din interiorul pachetului.





Daca ai o fereastra rabatabila sau vrei sa evacuezi aerul cald prin usa, se foloseste un sistem de sigilare care nu permite intrarea aerului cald in interior. Pentru un astfel de sistem, iti recomandam unul din elementele de etansare Airlock 100, Airlock 200 sau Airlock 1000 din magazinul nostru online. Puteti vedea elementele de etansare apasand aici.






INFORMATII ESENTIALE DESPRE FUNCTIONALITATEA LUI AM12 SMART COOL



Ce inseamna BTU si cati BTU trebuie sa aiba un aparat de aer conditionat"

B-T-U este acronimul pentru British Thermal Unit, respectiv unitatea folosita pentru a masura energia termica (caldura) necesara pentru a ridica temperatura unui kilogram de apa cu un grad la o presiune de la nivelul marii. Atunci cand vorbim de aparatele de racire, BTU (sau mai bine spus BTU pe ora) reprezinta capacitatea de a elimina o anumita cantitate de energie din aer (deci, de a raci aerul).



Cati BTU trebuie sa aiba aparatul tau de racire"

Pentru a simplifica lucrurile, putem lua ca referinta corelatia de mai jos intre suprafata unei incaperi (la o inaltime medie de 2,5 m) si capacitatea de racire exprimata in BTU


Evident, lucrurile nu sunt chiar atat de simple si sunt multi alti factori ce trebuie luati in considerare:

pierderile sau aportul de energie, respectiv izolarea incaperii (tipul de pereti, suprafata geamurilor)numarul de surse de caldura din interior (calculatoare, electrocasnice, inclusiv numarul de persoane)tipul de suprafata (open space sau impartita in camere mai mici).

De aceea, recomandarea noastra pentru AM12 SMART COOL este de o suprafata de pana la 40-45m2 pentru locuinte si 30-35m2 pentru birouri, luand astfel in calcul si factorii mentionati mai sus.



Cum colecteaza condensul AM12

In timpul procesului de racire, o mare parte din condens este evacuat impreuna cu aerul cald. Totusi, o mica parte din condens (in functie de gradul de umiditate din camera) se colecteaza in tava interioara care poate necesita golire la anumite intervale de timp. Deci, nu trebuie sa va faceti grija ca aveti nevoie de o evacuare a condensului continuu in timpul procesului de racire, ceea ce este un avantaj atunci cand colectarea condensului de la aerul conditionat v-ar da batai de cap.



In timpul procesului de dezumidificare, cand cantitatea de condens este mai mare, se poate colecta condensul printr-un furtun, intr-un vas colector sau se poate conecta furtunul la o gura de drenaj. De exemplu, atunci cand folositi aparatul pentru a usca rufe in baie, puteti directiona futunulul de drenaj catre gura de canalizare.




AM12 ajuta la purificarea si filtrarea prafului"

Da, AM12 SMART COOL este prevazut cu 3 filtre de praf lavabile, unul pe grila din spate si 2 pe grilele din laterala. Filtrele de praf sunt sub forma de plasa si capteaza particule mari de praf, scame, par de animale sau alte impuritati. Atunci cand sunt incarcate cu impuritati, filtrele de aer pot fi spalate.







Capacitate de racire: 12.000 BTUAlimentare: 220-240 V, 50 HzGaz refrigerant: R290Diametru furtun evacuare: Ø 13 cmLungime furtun evacuare: 1.5 mCantitate gaz refrigerant: 245 gDomeniul de lucru temperatura: 18 °C - 35 °CConsum max.: 1370 WCurent nominal max.: 6.0 ADebit de aer: 360 m3/hNivelul zgomotului pe modul de racire (dB(A)): min. 52dB (treapta cea mai mica)- max. 56 dB (treapta cea mai mare)Tipul de filtru: filtru lavabil PP (polipropilena)Dimensiune produs (L x l x H): 443 x 340 x 815 mmDimensiune cutie (L x l x H): 480 x 435 x 880 mmGreutate neta: 28 kgGreutate bruta: 33 kg


Esti interesat de un produs resigilat pentru acest model" Pentru detalii si pret, click aici.


Promo Precomanda este valabila in perioada 18.12.23 - 25.01.24 . Expedierea se va realiza incepand cu 26 Aprilie 2024.


Imaginile produselor au caracter informativ si culorile pot prezenta diferente minore fata de produsele reale cauzate de iluminarea ambientala. Imbunatatirile pe care le consideram benefice produselor, realizate pe linia de productie, pot sa nu fie reflectate imediat in descrierea acestora, putand aparea diferente minore in ceea ce priveste functionalitatile sau configuratia display-ului.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
125 233 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT AER CONDITIONAT PORTABIL 12,000 BTU ALECOAIR AM12 SMART COOL, WI-FI, FUNCTIE INCALZIRE, TELECOMANDA, TIMER

Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mpAer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mp
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550...
Aparat de aer conditionat cu o capacitate max. de racire de 12.000 Btu, si un debit de aer max. de 380 m³/h. Poate ...
RON 2499
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3900 X, Capacitate 13.300 BTU, Debit 420mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 52mpAer conditionat portabil Trotec PAC 3900 X, Capacitate 13.300 BTU, Debit 420mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 52mp
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3900...
PAC 3900X propune o tehnica de racire de cea mai noua generatie pentru a aduce nivelul temperaturii la un nivel ...
RON 2799
Aer conditionat portabil MeacoCOOL MC7000, Capacitate 7.000 Btu, Debit 300mc/ora, Telecomanda, Display, TimerAer conditionat portabil MeacoCOOL MC7000, Capacitate 7.000 Btu, Debit 300mc/ora, Telecomanda, Display, Timer
Aer conditionat portabil MeacoCOOL MC700...
MeacoCool MC7000 este un aer conditionat portabil care racoreste intr-un mod eficient, cu o putere de pana la 7000 BTU ...
RON 1099
Aer conditionat portabil Meaco MC Series 8000BTU, Functii de incalzire si dezumidificare, Capacitate 8.000 Btu, Debit 330mc/ora,Aer conditionat portabil Meaco MC Series 8000BTU, Functii de incalzire si dezumidificare, Capacitate 8.000 Btu, Debit 330mc/ora,
Aer conditionat portabil Meaco MC Series...
Meaco MC 8000 este un aparat versatil, 3 in 1, cu functii de racire, incalzire si dezumidificare. Cu un design compact ...
RON 1279
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3800 S, Capacitate 13000 BTU/h, Debit 450 mc/ora, Display Timer, Pentru 50 m2 (125 m3)Aer conditionat portabil Trotec PAC 3800 S, Capacitate 13000 BTU/h, Debit 450 mc/ora, Display Timer, Pentru 50 m2 (125 m3)
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3800...
Aparatul de aer condiitionat Trotec PAC 3800 S reprezinta solutia optima pentru climatizarea unei incaperi de pana la 50 ...
RON 3300
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500 X, Capacitate 12.000 Btu, Debit 360mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 45mpAer conditionat portabil Trotec PAC 3500 X, Capacitate 12.000 Btu, Debit 360mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 45mp
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500...
Aparat de aer conditionat cu o capacitate max. de racire de 12.000 Btu, si un debit de aer max. de 360 m³/h. Poate ...
RON 1999
Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 X, Capacitate 7.000 Btu, Debit 360mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 26mpAer conditionat portabil Trotec PAC 2000 X, Capacitate 7.000 Btu, Debit 360mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 26mp
Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000...
Aparat de tip 3 in 1, cu efect mare: instalatie de aer conditionat, dezumidificator de aer si aparat de incalzit intr-un ...
RON 1699
Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X, Capacitate 16.000 Btu, Debit 550mc/ora, Display, Timer, Pentru 62mpAer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X, Capacitate 16.000 Btu, Debit 550mc/ora, Display, Timer, Pentru 62mp
Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700...
Aparatul de aer conditionat PAC 4700 X serveste in primul rand pentru racirea ambientului. Pe langa aceasta, aparatul ...
RON 2799
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500 E, Capacitate 12.000 Btu, Debit 420mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 115mcAer conditionat portabil Trotec PAC 3500 E, Capacitate 12.000 Btu, Debit 420mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 115mc
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500...
Aparat de aer conditionat cu o capacitate max. de racire de 12.000 Btu, si un debit de aer max. de 420 m³/h. Poate ...
RON 1999

APARAT AER CONDITIONAT PORTABIL 12,000 BTU ALECOAIR AM12 SMART COOL, WI-FI, FUNCTIE INCALZIRE, TELECOMANDA, TIMER ESTE LISTAT IN: