Inscrie firma »
Incentive Trip

Incentive Trip

 

Prezentare Incentive Trip

Incentive Trip este un program motivational caracterizat de relationare si fidelizare.

Acest program este specific motivarii angajarilor si consolidarea raporturilor cu furnizorii sau clientii. Oferta pe care o facem este ca partenerul nostru sa poata oferi participantilor speranta si entuziasm la acest gen de manifestare. Bazatndu-ne pe experienta noastra vasta si pe cunostintele dobatndite in acest domeniu, ne adaptam nevoilor clientilor, propunatnd solutii si avatnd grija de fiecare detaliu pentru a crea o experienta de neuitat si pentru a atinge asteptarile participantilor.

Programul IncentiveTrip by Platinum Travel cuprinde doua aspecte esentiale ale dezvoltarii companiei:

Motivarea si recompensarea angajatului reprezinta beneficiile companiei dvs. Angajatul este impulsionat pozitiv spre o eficienta sporita a muncii sale, pe temen lung, iar sansele sa paraseasca compania sunt relativ mici. Orice investitie in resursele umane ale companiei sunt dublate de factorul motivational, iar noi oferim solutii potrivite fiecarei companii, in functie de bugetele alocate dar si de valorile companiei.

Pe o piata competitiva fiecare client conteaza. Nu este de ajuns doar catstigarea unui client ci si fidelizarea acestuia. Loializarea clientului este foarte importanta. Mentinerea unei relatii pe termen lung cu el, se poate face prin oferirea de servicii profesioniste conexe, la standarde inalt calitative, prin programe special concepute si personalizate pentru fiecare client. Cautarea celor mai potrivite solutii trebuie sa antreneze, deopotriva, ambele parti implicate, printr-o buna comunicare.

Platinum Travel va consilia prin programele sale ca recompensarea corecta si mesajele motivante sa se imbine corespunzator cerintelor dvs. avand ca finalizare loializarea clientului pe termen lung dar si obtinerea de referinte excelente din partea acestuia.
PREZENTARE P**************
MEMBRU
GRATUIT
P**************
4 922 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Turism afaceri

PRODUSE ASEMANATOARE CU INCENTIVE TRIP

Turism de afaceriTurism de afaceri
turism de afaceri
Agentia PLATINUM TRAVEL dezvolta turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si ...
Business TravelBusiness Travel
Business Travel
turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc ...
Vacanta si CalatorieVacanta si Calatorie
Vacanta si Calatorie
Agentia Platinum Travel ofera week-end-uri in diferite orase europene, excursii, sejururi, vacante si mini-vacante la ...
Charter CipruCharter Cipru
charter Cipru
CHARTER CIPRU - de la 575 euro PLECARI SAPTAMANALE IN FIECARE VINERI, INCEPAND CU 13 IUNIE 2008 PLECARI ...
Charter AntalyaCharter Antalya
charter Antalya
CURSA CHARTER CU AVIONUL de la 650 euro BUCURESTI - ANTALYA - ...