Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Curatenia face parte din principalele criterii de evaluare a unei firme, institutii sau partener de afaceri: Nu avem a doua sansa de a crea prima impresie.
Confortul unui spatiu de productie este oferit printre altele si de gradul de intretinere si curatenie. Conform cercetarilor in productie curatenia locului de munca poate marii productivitatea cu 20-25% si poate reduce rebuturile cu 10-15% . Managementul curateniei poate reduce resursele consumate acestui scop prin alegerea tehnologiei optime.
Avand experienta in domeniu, personal calificat, utilaje performante, folosind detergenti si solutii adecvate fiecarui tip de suprafata, asiguram o calitate superioara si facem posibila inlocuirea vechilor metode la preturi accesibile.
In acest sens avem placerea sa va prezentam serviciul de curatenie profesionala a firmei BUSINESS MB SRL, care va ofera ultimele noutati in tehnologia curateniei, al dotarilor necesare cu aparate, utilaje, accesorii si consumabile necesare asigurarii unui standard ridicat de curatenie in spatii industriale foarte mari, centre comerciale, cladidiri de birouri sau pentru curatarea oricarui tip de spatiu dupa constructor .
De asemenea calitatea serviciilor prestate este data si de instructajul si constiinciozitatea angajatilor din cadrul firmei, angajati in totalitate cu contracte de munca si conventii de fidelitate.
Extinderea standarelor si in sfera curateniei va ofera un loc mai curat si o ambianta mai placuta domeniu in care BUSINESS MB SRL va ofera expertiza, consultanta si finalitate in functie de mediu, varietatea suprafetelor de curatat, diversitatea materialelor de intretinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse de Comunitatea Europeana.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
997 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Servicii Curatenie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BUSINESS MB EXIM SRL

Oferta firmei SC BUSINESS MB EXIM SRL nu contine nici un produs sau serviciu