Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
PRODUSE  DISTRIBUITE  IN PREZENT

PRODUSE DISTRIBUITE IN PREZENT

 

Prezentare PRODUSE DISTRIBUITE IN PREZENT

Incepand cu anul 2000 distribuim cafea vrac si impachetata , 100 % naturala , marca "JOVIAL" ( pentru segmentul premium si economic ) si marca "SACCHA" ( pentru segmentul economic ), produsele avand calitate similara cu cele din import , dar cu 30...70 % mai ieftine.

Oferta noastra de produse este diversificata,
la capitolul cafea , ea cuprinzand :

- un numar de 6 sortimente de cafea boabe "JOVIAL" ambalata la pungi de 1 kg , 5 kg/bax cu cate 50 pungi de hartie Gratis ( Jovial Splendori , Jovial de Luxe , Jovial Espresso , Jovial Bistro , Jovial Premium , Jovial Indi ) ;

- un numar de 3 sortimente de cafea boabe "JOVIAL" ambalata la plicuri de 100g , 1 kg/bax sau 2,5 kg/bax ( Jovial Splendori , Jovial de Luxe , Jovial Indi ) ;

- un sortiment de cafea boabe "SACCHA" ambalata la pungi de 1 kg , 5 kg/bax .

De asemenea , oferim spre vanzare 3 modele de masini de macinat cafea , cu posibilitate de macinare de 750 g / minut, 500 g / minut si 166 g / minut , masini de macinat pentru care asiguram la vanzare si seturi de cutite originale pentru schimb .

Pungile de plastic imprimate "Jovial" , colorate in masa si prevazute cu maner dublu ( 50 buc. / set , 500 buc. / bax ) sunt in prezent singurele produse auxiliare din gama "JOVIAL" , urmand sa apara in scurt timp si alte produse alimentare sub aceasta marca .
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
3 801 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Distributie Alimente

PRODUSE DISTRIBUITE IN PREZENT ESTE LISTAT IN: