Inscrie firma »

C********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C********************

CENTURY CONSTRUCT OFERA CLIENTILOR SAI CEL MAI RAPID \"TERMOSISTEM\" DE PE PIATA IZOLATIILOR se poate aplica pe toate materialele de baza de caramida, beton, metal, aluminiu, sticla, lemn, grinzi, capriori, rigips,bca, tabla,tigla,pvc, etc. Executam aceste lucrari pt.toate tipurile de constr. civile case de vacanta, case, vile, blocuri, fatade, masarde, acoperisuri, terase, balcoane, subsoluri, pivnite, beciuri, ferme fundati,subsoluri,garaje, cladiri de birouri,cladiri administrative, constructii industriale,hale,depozite, camere frigorifice, insonorizari, cu spuma poliuretanica rigida pulverizata si preparata pe loc. Economie de peste 50% energie electrica si gazele consumate pt.caldura sau aerul rece conditionat si a banilor dv. Materialul este ecologic si respecta toate normele Uniuni Europene. Avem echipe mobile care pot lucra in oricare oras din tara peste 500-1000 mp pe zi. GARANTIA lucrarilor este de 10 ani . NU ezitati sa ne contactati !
PREZENTARE C********************
MEMBRU
GRATUIT
C********************
5 487 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA - TERMOIZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA - HODROIZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA

ULTIMELE PRODUSE ALE CENTURY CONSTRUCT SRL

Servicii DE IZOLATII (HIDRO,FONO,TERMO,IGNIFUGE) CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA!Servicii DE IZOLATII (HIDRO,FONO,TERMO,IGNIFUGE) CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA!
Servicii de izolatii (hidro,fono,termo,ignifuge) c...
CENTURY CONSTRUCT OFERA SERVICII COMPLETE DE IZOLATII (HIDRO,FONO,TERMO,IGNIFUGE) CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA! ...