Prezentare BULION SELENIT-CISTINA
Caracteristici:
- Aplicatie:
Este folosit pentru îmbogatirea Salmonelei din fecale, alimente si alte materii
- Compozitie(g/l):
Peptona din cazeina 5,0; L cistina 0,01; Lactoza 4,0; Fosfat buffer 10,0; Selenit acid de sodiu 4,0
- Preparare:
Se suspenda 23g/litru la temperatura camerei. Daca dizolvarea nu este totala se încalzeste usor pâna la 60°C. Nu se procedeaza la autoclavare,ci sterilizarea se face prin filtrare
Este important ca mediul deshidratat sa fie stocat sub 15°C
- Valoare pH-ul este de 7,0±0,2 la 25°C
Pentru a vizualiza datele companiei
I***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginI***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU BULION SELENIT-CISTINA
BULION NUTRITIV
-INGEN LABORATORY, ofera BULION NUTRITIV intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
BULION TRIPTOZA
-INGEN LABORATORY, ofera BULION TRIPTOZA intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
BULION CU EXTRACT DE MALT
-INGEN LABORATORY, ofera BULION CU EXTRACT DE MALT intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
BULION BRILLIANT GREEN
-INGEN LABORATORY, ofera BULION BRILLIANT GREEN intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
BULION LAURYL-SULFAT
-INGEN LABORATORY, ofera BULION LAURYL-SULFAT intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
BOL EVAPORARE
-INGEN LABORATORY, ofera BOL EVAPORARE intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
CLEMA RACORDURI CONICE
-INGEN LABORATORY, ofera CLEMA RACORDURI CONICE intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
PAHAR BERZELIUS
-INGEN LABORATORY, ofera PAHAR BERZELIUS intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
PROTEINASE
-INGEN LABORATORY, ofera PROTEINASE intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...