Inscrie firma »
Stand pentru tablete 10” Desk Plexi, negru, personalizabil - Cumparare sau inchiriere (Cumparare sau inchiriere - Cumparare)

Stand pentru tablete 10” Desk Plexi, negru, personalizabil - Cumparare sau inchiriere (Cumparare sau inchiriere - Cumparare)

Tip produs: aparatura
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Stand pentru tablete 10” Desk Plexi, negru, personalizabil - Cumparare sau inchiriere (Cumparare sau inchiriere - Cumparare)

Informatii produs
Stand de tableta, ideal pentru retail si HoReCa. Rama din Plexiglas negru, personalizabila la comanda. Securizeaza si protejeaza tableta. Stabil si solid. Prelungitor USB de 1,8m cadou.
Compatibil cu tableta Lenovo 10”, precum si cu alte tablete cu diagonala de 10”. Pentru a verifica compatibilitatea cu alte tablete va rugam sa ne contactati.
Talpa din Plexiglas incolor ce permite prinderea de masa in suruburi.
Rama din Plexiglas negru, cu grosime de 3mm.
Se livreaza implicit personalizata cu logo Sedona. Se poate comanda gratuit in varianta nepersonalizata sau personalizata cu logo clientului.
Termenul de livrare in cazul personalizarilor este de aproximativ 7 zile.
Orificiu frontal pentru camera foto a tabletei.
Pretul nu include tableta.
Optional, standul poate fi comandat cu o placa din Plexiglas montata in partea superioara, personalizabila, pentru cresterea vizibilitatii.
Standul se livreaza cu prelungitor USB de 1,8m.
Fabricat in Romania.

Acest produs este disponibil si in sistem de INCHIRIERE. Garantia este asigurata pe intreaga perioada de folosire. Defectiunile care nu tin de garantie se factureaza suplimentar. Plata chiriei se face in avans pe 3 luni. Produsele inchiriate pot fi noi sau folosite (in stare buna). Oferta limitata firmelor cu activitate in Mun. Bucuresti.
Servicii incluse
- Livrare in localitatile principale. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
339 150 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case de marcat - cititoare coduri bare - program gestiune

STAND PENTRU TABLETE 10” DESK PLEXI, NEGRU, PERSONALIZABIL - CUMPARARE SAU INCHIRIERE (CUMPARARE SAU INCHIRIERE - CUMPARARE) ESTE LISTAT IN: