Inscrie firma »
Sistem complet de vanzare si gestiune BASIC

Sistem complet de vanzare si gestiune BASIC

Tip produs: sisteme complexe | sedona
Producator: Sedona
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sistem complet de vanzare si gestiune BASIC

Informatizati magazinul cu un pret mai mic! Acest sistem “la cheie” este prietenos cu bugetul prin folosirea unei unitati desktop conectata la un monitor touch-screen (in locul unui POS All-in-One) si prin folosirea unei case de marcat cu rol de imprimanta fiscala.
Programul de gestiune Sedona Retail impreuna cu monitorul touch-screen si cu celelalte periferice va asigura viteza de vanzare, usurinta in folosire, fiabilitatea si controlul de care aveti nevoie.
NOU! Aplicatie de mobil Gratuita pentru vizualizarea rapoartelor in timp real de oriunde. Astfel, administratorii sunt la curent cu cele mai importante informatii din magazin, direct pe telefon sau tableta.
Sistemul se poate folosi independent sau intr-o retea. Modulul Back-Office pentru administrare se poate accesa de pe computerul cuprins in acest sistem sau se poate instala Gratuit pe un alt computer (laptop sau desktop).

Dintre facilitatile de care beneficiati Gratuit cu programul Sedona Retail:
- Modul de fidelizare cu carduri cadou
- Primire automata de rapoarte prin email
- Sincronizare cu magazin online
- Conectarea POS-ului bancar (marca Verifone)
- Exporturi catre solutii software complementare precum Saga sau Navision


Sistemul include:
- Monitor touch-screen Birch TM2600 (nou)
- Unitate desktop reconditionata Dell, cu Licenta Windows 7 Refurbished
- Casa de marcat Datecs DP25, cu fiscalizare gratuita in orice oras (inclusiv depunerea dosarului la DGFP pentru anumite judete)
- Cititor coduri de bare Motorola LS1203
- Sertar de bani Mediu MK350
- Program de gestiune Sedona Retail, varianta FULL, licenta pe viata pentru un modul front-office plus doua module back-office.
- Servicii de instalare si instruire prin internet si telefon sau la sediul Sedona

Optionale:
- Servicii de instalare si instruire la sediul clientului.
- Contract de service remote sau cu deplasari incluse. Contractul asigura asistenta nelimitata, diverse servicii precum personalizarea formatelor de etichete si facturi, precum si update-uri ale programului.
- Computer pentru back-office, nou sau reconditionat.
- Aplicatie Sedona POS pentru vanzare suplimentara de pe un dispozitiv mobil, disponibila pentru orice telefon si tableta Android si iOS. Se sincronizeaza cu baza de date principala pentru actualizarea stocurilor in timp real si vizualizare rapoarte.
- Display pentru client Birch DSP850 pentru afisarea produselor scanate si a subtotalului.
- Cititor coduri de bare Motorola LS1203 pentru back-office.
- Cititor coduri de bare fix omnidirectional pentru cresterea vitezei de servire in front-office, nou sau reconditionat.
- Imprimanta de etichete pentru raft si produse Zebra GK420T (cu ribon).
- Cantar cu conectare la POS pentru transmiterea greutatii
- Cantar cu etichetare
- Terminal mobil Motorola MC55 impreuna cu aplicatie software Sedona Mobile. Terminalul are 3 functii ce usureaza substantial activitatea magazinelor: receptia marfii; inventariere; vanzare (transmitere mobila de comenzi bonuri catre POS).

Avantaje:
- Discount 335 Lei achizitionand acest pachet
- Asistenta Gratuita 30 de zile.
- Monitorul touch-screen Birch TM2600 nu retine apa si praful in margini datorita constructiei “edgeless”. De asemenea baza solida ii asigura stabilitatea necesara intr-un magazin aglomerat.
- Casa de marcat permite conectare la sertarul de bani pentru deschidere automata la emiterea bonurilor.
- Cititorul de coduri laser Motorola LS1203 asigura rezistenta la cazaturi si fiabilitatea de care aveti nevoie pe termen lung.
- Pe afisajul optional pentru client se pot derula texte de intampinare sau promotionale atunci cand nu se efectueaza vanzari.
- Programul Sedona Retail include un modul back-office suplimentar Gratuit. Astfel, operatiunile de gestiune se pot realiza de pe un computer separat, fara costuri suplimentare.
- Sistemul permite conectarea de periferice suplimentare precum si integrarea intr-un lant cu multiple puncte de vanzare sau intr-o retea vasta de magazine. Astfel, oricat s-ar dezvolta afacerea dumneavoastra aceasta investitie va putea fi folosita pe termen lung.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
339 350 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case de marcat - cititoare coduri bare - program gestiune

SISTEM COMPLET DE VANZARE SI GESTIUNE BASIC ESTE LISTAT IN: