Inscrie firma »

S*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*****************************

S.C.P.A. DRAGAN & Partners a fost infiintata cu scopul de a oferi servicii juridice complexe si servicii premium de consultanta in afaceri. Ne mentinem aceasta traditie de a atinge excelenta prin exercitarea unei practici cuprinzatoare si moderne. Suntem o casa de avocatura ce ofera servicii de consultanta juridica complexa intr-o gama larga de domenii de practica. Folosind propriile resurse, dar si experienta partenerilor nostri, suntem convinsi ca parteneriatele existente intaresc capacitatea noastra de a oferi o abordare multi - jurisdictionala a provocarilor juridice cu care se confrunta orice afacere. Cu o experienta de peste 13 ani in domeniul juridic, echipa noastra este compusa din avocati receptivi, etici si rigurosi, cu o intelegere de fond a nevoilor de business, atat ale clientilor nostri cat si a pietelor in care concureaza.
Societatea a fost fondata de 2 avocati asociati, cu experienta de peste 13 ani in domeniul dreptului comercial si de afaceri, coordonati de Av. Ioana Dragan, fost avocat colaborator al uneia dintre cele mai mari societati de avocatura de top din Romania.
Detinem o vasta experienta in accesarea fondurilor europene, fiind experti in achizitiile publice si de consiliere.
Parte din echipa a consiliat Guvernul Romaniei, respectiv: Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Agriculturii privind strategia de achizitie publica si de implementare a diverselor proiecte.

Membrii echipei au fost implicati in furnizarea de servicii juridice pentru executarea si punerea in aplicare a procesului de modernizare a Aeroportului International Henri Coanda.

S.C.P.A. DRAGAN & Partners a acumulat o experienta semnificativa si in sectorul energetic, oferind clientilor servicii profesionale de asistenta in obtinerea de licente, dar si informarea la zi privind aspecte de reglementare din sectorului energetic.

S.C.P.A. DRAGAN & Partners reprezinta interesele unor clienti de renume din America de Nord, Middle East si Asia, clienti ce au creat fonduri speciale pentru dezvoltarea de noi tehnologii si proiecte romanesti, dar si internationale.

Avocati asociati ai S.C.P.A. DRAGAN & Partners au cunostinte profesionale aprofundate si o vasta experienta fiind specializati in diverse ramuri de drept: Fuziuni, Achizitii si Privatizare, Concurenta, Finantare Proiecte de Investitii, Procedura cu Banca, Litigii, Concesiuni, Comunicatii si IT, Drept Civil, Dreptul Muncii, Arbitraje Internationale de Drept Public si Privat, Drept Bancar, Drept Imobiliar, Drept Societar si Fiscal, Protectia Mediului, Proprietate Intelectuala, Drept Penal.

Echipa de avocati ai S.C.P.A. DRAGAN & Partners include si avocati colaboratori, cei mai multi beneficiind de o remarcabila experienta profesionala acumulata de-a lungul anilor. Avocatii nostri au un nivel ridicat de pregatire profesionala si experienta intr-o gama larga de activitati care include domeniile mentionate mai sus. Avocatii nostri au prestat servicii de asistenta juridica pentru cele mai importante corporatii interne si internationale cu activitate in Romania.
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
421 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta - avocat - dragan

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C.P.A. DRAGAN & PARTNERS

Oferta firmei S.C.P.A. DRAGAN & Partners nu contine nici un produs sau serviciu
S.C.P.A. DRAGAN & PARTNERS ESTE INSCRISA IN