Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

S.C. SINCO S.R.L. Ploiesti este prezenta pe piata ploiesteana din data de 14.06.1991 (data infiintarii), fiind o societate cu capital integral privat. In decursul celor saptesprezece ani de activitate, societatea a implementat un management eficient, evidentiindu-se prin calitatea lucrarilor si prin corectitudinea relatiilor cu partenerii de afaceri.
Obiectul de activitate consta in executarea de lucrari de instalatii si centrale termice, instalatii electrice, sanitare, statii de pompe, recipienti sub presiune, montaj conducte pentru produse petroliere, agenti chimici, abur, apa si gaze, montaj utilaj tehnologic, ansamble si subansamble pentru instalatii, confectii metalice.
De asemenea, executam instalatii si componente de instalatii folosite in medii agresive, corozive din industria petrochimica.

Societatea comerciala dispune de :
- personal calificat in executarea diferitelor categorii de lucrari evidentiate mai sus;
- spatii de desfasurare a activitatii (atelier, depozit);
- dotari corespunzatoare pentru executarea lucrarilor la normele si standardele in vigoare;
- o capacitate ridicata de productie.

Asemeni celorlalte domenii ce functioneaza in cadrul economiei romanesti, si lucrarile ce vizeaza instalatiile pentru constructii sunt intr-o continua modernizare. De aceea, societatea noastra este intotdeauna la curent cu noutatile aparute si gaseste modalitatea de imbinare a \"noului cu specificul\" fiecarei lucrari in parte, tinand cont, in tot acest timp, de preferintele si dorintele beneficiarilor.
Pentru a realiza toate acestea, personalul salariat al societatii este trimis sa participe la diferite cursuri de perfectionare si specializare.
Materialele care se utilizeaza in cadrul activitatilor sunt de ultima generatie, toate acestea avand certificate de garantie si de calitate eliberate de catre furnizorii nostri.
S.C. SINCO S.R.L. executa lucrari preponderent in judetul Prahova, dar pana in prezent au fost realizate lucrari semnificative si in alte localitati: Bucuresti, Braila, Tulcea, Alba Iulia, Craiova, Bistrita, Galati, Pitesti, Ramnicu Valcea, Timisoara.

Contractele sunt executate cu promptitudine, seriozitate si cu un personal autorizat. Ne stau la dispozitie ehipamente de lucru performante, un parc auto, o baza de materiale si de productie cuprinzand strung, clupe Rems, rotopercutoare, polizor, precum si aparate de sudura, masini de gaurit portabile si alte utilaje. Societatea isi desfasoara activitatea intr-o cladire proprie, recent construita, cuprinzand spatii bine organizate pentru compartimente, birouri si detine tehnica de calcul necesara sustinerii activitatilor tehnice, economice, de productie si ofertare.
De asemenea, au fost obtinute toate autorizarile si atestatele pentru societate si personal, specifice domeniilor de activitate : electrice, de incalzire, gaze, sanitare, ventilatie si termice.
In executia unor instalatii complexe din punct de vedere tehnic, societatea noastra a avut capacitatea sa intrevada solutii mai fiabile, mai ieftine si mai rapide pentru unele probleme ivite in cursul realizarii lucrarilor. In acest fel, s-a reusit ca la nici una din lucrarile executate sa nu apara probleme atat la punerea in functiune (predarea la beneficiar) a echipamentelor si utilajelor instalate, cat si in perioada urmatoare.
S.C. SINCO S.R.L. este certificata conform sistemului de management integrat calitate-mediu SR EN ISO 9001 si SR EN ISO 14001
Asadar, putem spune ca avem multe puncte forte pentru a continua eficient activitatea de profil pe piata prahoveana si nu numai.

Clientii nostri apartin atat segmentului de stat cat si celui privat.
Dintre beneficiarii bugetari putem enumera : Consiliul Judetean Ploiesti, Administratia Domeniului Public si Privat Ploiesti, Primariile oraselor Breaza, Baicoi, Azuga, Inspectia Muncii Bucuresti , A.N.L. Bucuresti.
Pentru clientii din cadrul sectorului privat, S.C. SINCO S.R.L. a efectuat numeroase lucrari, pana in prezent acumuland urmatorul portofoliu:
- Sediul PETROTEL Ploiesti (punct termic, instalatiii de incalzire, electrice, sanitare si gaze);
- Pasajul Universitatii (DI APOLLO) Bucuresti (statie hidrofor, instalatie spinclere electrice, instalatii sanitare, ventilatie, montaj utilaj tehnologic);
- Fabrica de preparate din carne DI APOLLO Ploiesti (montaj utilaj tehnologic - C.T. de abur de medie presiune, instalatii sanitare, electrice, ventilatii) ;
- METRO CASH & CARRY Ploiesti (instalatii sanitare, de ventilatie - climatizare, retea hidrant exterior, pluviale);
- BAT Ploiesti (instalatii pluviale, retea hidranti exterior si interior);
- OMV Ploiesti Vest (instalatii pluviale, electrice, priza pamant, canalizare);
- Statia de combustibil lichid SHELL Ploiesti; Blejoi (instalatii pluviale, electrice, priza pamant, canalizare, sanitare);
- Fabrica de spirt SANKT PETERSBURG Chitila; Bucuresti (retea de apa rece, statie de dedurizare, rezervor de apa de 300 mc, montat la inaltime);
- Hotel Central Ploiesti (reabilitare instalatii termice, sanitare si electrice);
- Vile si case particulare in Bucuresti, Ploiesti, Valea Prahovei.
- SHOWROOM SKODA Ploiesti (instalatii sanitare, de ventilatie - climatizare, pluviale);
- SELGROS Ploiesti (instalatii sanitare, de ventilatie - climatizare, retea hidrant exterior, pluviale);
- CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA (instalatii electrice Camera de Consiliu);
- HOTEL BERBEC, Ploiesti (instalatii termice, sanitare si electrice)
- FABRICA DE PRODUSE FARMACEUTICE SWISS CAPS Cornu (instalatii electrice)
- Filialele din tara ale Garanti Bank

Clientii nostri sunt extrem de importanti, acestia asigurand evolutia tehnica si economica a firmei.

S.C. SINCO S.R.L. se evidentiaza prin urmatoarele puncte forte:
- experienta manageriala a compartimentului de conducere;
- respectarea cu strictete a termenelor de executie a contractelor incheiate;
- seriozitatea relatiilor parteneriale;
- executia calitativa a lucrarilor de catre un personal specializat si autorizat in instalatii electrice, termice, sanitare;
- flexibilitatea solutionarii eventualelor probleme aparute in executarea lucrarilor;
- adaptarea la conditiile pietei, prin derularea contractului de certificare ISO 9001 si ISO 14001;
- structura organizatorica completa;


S.C. SINCO S.R.L. va continua sa dezvolte relatii parteneriale pe aceleasi principii de corectitudine, de calitate si de respectare a normelor tehnice, in concordanta cu transformarile aparute in economia de piata.

Avand in vedere faptul ca S.C. SINCO S.R.L. este un membru al Camerei de Comert si Industrie inca de la fondarea acesteia, firma noastra s-a bucurat de o intensa promovare pe plan regional. Calitatea lucrarilor executate in cadrul Institutiei amintite a fost mai mult decat suficienta pentru o publicitate pozitiva.

PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
3 398 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Apa - Filtre si Echipamente

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SINCO SRL

Oferta firmei SC SINCO SRL nu contine nici un produs sau serviciu