Inscrie firma »
Pardoseli industriale epoxidice TECHNIFLOOR Elvetia

pardoseli industriale epoxidice TECHNIFLOOR Elvetia

 

Prezentare pardoseli industriale epoxidice TECHNIFLOOR Elvetia

Compania elvetiana TECHNIFLOOR, cu o experienta de 50 de ani in domeniu, este specializata in productia de pardoseli epoxidice, poliuretanice si acrilice. Produsele au fost intotdeauna create tinandu-se cont de evolutia pietei, de solicitarile venite din partea clientilor si nu in ultimul rand de feedback-ul primit in urma aplicarii. De aceea tehnologia TECHNIFLOOR evolueaza continuu, fiind dezvoltate in permanenta noi produse conform ultimelor tedinte tehnice, estetice si ecologice.

Datorita acestor calitati, sistemele TECHNIFLOOR sunt adoptate de tot mai multe companii (din: industria agroalimentara, industria farmaceutica si spitale, spatii publice, industria mecanica si electronica, industria chimica, laboratoare bio-chimice) atat in strainatate, cat si in Romania.

Sistemele TECHNIFLOOR au in vedere rezolvarea tuturor problemelor ce pot aparea intr-un proiect de pardoseala si anume: plinte de racord ale pardoselii pe perete, rosturi de dilatare, de contractie si flotante, etanse, repararea fisurilor din beton inclusiv punerea la dispozitie a tehnologiilor ulterioare de curatire industriala.

QCF - sistem epoxidic structurat multistrat, se distinge prin confort, aspectul estetic deosebit si paleta vasta de culori in care poate fi realizat.
Este ideal pentru: industria mecanica, micro-electronica, industria farmaceutica si chimica, spitale, laboratoare de biotehnologie, industria alimentara (fabrici de tigarete, fabrici de produse lactate, abatoare, bucatarii), supermarketuri, spatii publice (spitale, scoli, spatii expozitionale, gari, aeroporturi).
PREZENTARE U*************
MEMBRU
GRATUIT
U*************
9 985 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Parchet/Pardoseala

PRODUSE ASEMANATOARE CU PARDOSELI INDUSTRIALE EPOXIDICE TECHNIFLOOR ELVETIA

Aplicare pardoseli industriale poliuretanice TECHNIFLOOR ElvetiaAplicare pardoseli industriale poliuretanice TECHNIFLOOR Elvetia
aplicare pardoseli industriale poliureta...
TECHNIFLOOR este specializata in productia de pardoseli epoxidice, poliuretanice si acrilice. Acestea reprezinta solutia ...
Aplicari finisaje interioare artistice SUAAplicari finisaje interioare artistice SUA
aplicari finisaje interioare artistice S...
Sistemul ZOLATONE este bazat pe o tehnologie extrem de moderna. Reprezentand estetic si practic mai mult decat o ...

PARDOSELI INDUSTRIALE EPOXIDICE TECHNIFLOOR ELVETIA ESTE LISTAT IN: