Inscrie firma »
 

Prezentare C******************

Consultantii nostrii de credite va informeaza asupra conditiilor in care banca acorda creditele.
Banca furnizeaza formularele tip necesare alcatuirii dosarului de credit (cerere credit, model adeverinta venit / adeverinta de repartizare a dividendelor, acord de consulare BC si CRB, etc) si orice alte formulare solicitate de banca in baza politicii sale de creditare.
Despre noi

Ce doresti?

Sa achizitionezi un apartament, un teren, o casa,o masina, sa-ti refinantezi creditul existent? Noi avem solutiile financiare. Pentru ca stim totul despre produsele si ofertele bancilor si suntem dispusi sa ti le impartasim si tie. GRATUIT!

Pe scurt, uite cum facem:
Tu vii la noi sau venim noi la tine.
Iti povestim despre noi, ne povestesti despre tine. Studiem, analizam si propunem optiunile programului de finantare. Studiezi, analizezi si alegi programul de finantare.
Aduci actele necesare pentru depunerea dosarului de credit si te relaxezi. Noi ne ocupam de dosarul tau pe perioada procesului de creditare. GRATUIT!
Dupa aproximativ 2 saptamani, ne permitem sa te mai deranjam o data si sa-ti spunem: "Felicitari, creditul tau a fost aprobat. Cand doresti sa ridici banii?"
Tu vii, semnezi si pleci fericit, convins ca ai facut alegerea cea mai buna. Noi ramanem prieteni si poate chiar ne chemi la inaugurarea noii case...
PREZENTARE C******************
MEMBRU
GRATUIT
C******************
1 712 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Case brokeraj

ULTIMELE PRODUSE ALE CAROM SPEDITION SRL

CrediteCredite
Credite
Credite ipotecare, credite imobiliare, credite de nevoi personale cu si fara ipoteca, refinantare, credite auto - 6 ...