Inscrie firma »
 

Prezentare S*********

Stimate Destinatar!

Permiteti-ne ca in cateva cuvinte sa ne prezentam.
Firma noastra sub denumirea S&aD Europe se ocupa cu importarea accesoriilor de calculatoare precum: monitoare plasma LCD, tastiere, mouse-uri, blancuri CD-DVD, mp3, mp4, pen-drivere, difuzoare, telvizoare, genti Lap-Top, Casete CD-DVD din aluminiu, serviete/mape CD-DVD, etajereCD-DVD, webcamere, lampi-USB etc.

Suntem presenti in mod regulat in expozitii si vanzari, atat cea din tara unde functioneza firma cat si pe plan international. O ultima ocazie de acest gen a fost atunci cind am participat la cea mai mare expozitie care a luat loc la CEBIT in Germania (Hanovra) si unde au participat nu numai parteneri din Europa dar si alte firme din alte continente.

Gama noastra de articole este in continua crestere, care la cerera clientilor, poate fi fabricata la orice cantitate, si la cerere poate sa fie insotita de emblema firmei D-voastra.

Fima noastra duce tratative echitabile/oneste cu fiecare client, pentru ca suntem convinsi, ca numai in acest fel putem progresa pe piata, si mutual putem sustine afaceri avantajoase.

Pentru mai multe informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru a va raspunde la posibilele intrebari. Noi suntem la dispozitia D-voastra.

PREZENTARE S*********
MEMBRU
GRATUIT
S*********
1 445 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Comert Calculatoare

ULTIMELE PRODUSE ALE S&D EUROPE

Oferta firmei S&D Europe nu contine nici un produs sau serviciu
S&D EUROPE ESTE INSCRISA IN