Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

S.C. TIBI TRADE COMPANY S.R.L. cu sediul in municipiul Constanta, are ca obiect principal de activitate, inca din anul 1995, productia si comercializarea de pavele, dale, borduri, elemente placari exterioare, elemente de gard, jgheaburi de scurgere.

Experienta de peste 13 ani de activitate, a permis S.C. TIBI TRADE COMPANY S.R.L. sa dezvolte un pachet foarte larg de servicii, pentru a intampina orice necesitate a dumneavoastra privind amenajarea cu pavaje.

Produsele noastre asigura in primul rand exigentele clientilor nostri. Indiferent de forme si culoare pavelele, dalele si bordurile asigura exploatarea oricarui tip de spatiu: cu trafic redus sau ridicat, cu necesitati si destinatii variate.

Pentru a intamina toate nevoile clientilor nostri, S.C. TIBI TRADE COMPANY S.R.L. produce si comercializeaza si alte tipuri de produse: elemente decorative, elemente placari exterioare, elemente de gard, jgheaburi de scurgere.

De asemenea S.C. TIBI TRADE COMPANY S.R.L. este unic distribuitor pe judetul Constanta a sistemului de cosuri de fum ceramice marca Gruppo EFFE2 din Italia. Acestea le puteti achizitiona de la magazinul nostru din Str. Cpt. Papadopol, nr. 14, Constanta. Tot din cadrul aceluiasi magazin puteti achizitiona si o gama diversa de materiale de constructii.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 172 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Caramizi/Pavele

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TIBI TRADE COMPANY SRL

Oferta firmei SC TIBI TRADE COMPANY SRL nu contine nici un produs sau serviciu