Inscrie firma »
Detergenti ecologici Super 100 GNLD

Detergenti ecologici Super 100 GNLD

 

Prezentare Detergenti ecologici Super 100 GNLD

SUPER 100
Super 100 este un lichid cu o mare fluiditate formulat special pentru curatarea dificila, in special unde este vorba de indepartarea grasimii si uleiului: acest produs, datorita caracteristicilor sale exceptionale, nu este destinat utilizarii casnice. El poate fi diluat cu apa in diferite proportii pentru a obtine cele mai economice solutii pentru cele mai diferite actiuni de curatare.
O solutie de 1:10 este in masura sa satisfaca cele mai uzuale actiuni de curatire dar, in anumice cazuri, pot fi necesare concentratii mai mari pana la 1:3. Prestatiile sale optime nu sunt influentate de duritatea apei. Trebuie sa lasati solutiei un timp sa impregneze murdaria si sa o penetreze bine; dupa care se freaca energic pentru a putea emulsiona materialul uleios. In sfarsit o clatire cu apa indeparteaza murdaria.
Solutiile calde aproape intotdeauna functioneaza mai bine decat cele reci. Acest lucru este important in mod deosebit atunci cand se doreste indepartarea grasimii si a uleiului, pentru ca aceste substante se inmoaie la caldura, facand mai usoara indepartarea murdariei. In ciuda unui pH modest, egal cu 10, de-a dreptul inutilizabil intr-un produs pentru curatirea diftcila, "o rezerva de alcalinitate" este gata sa se implice in caz de necesitate. Compozitia lui Super 100 este analoaga celei lui Super 10, dar exista anumite diferente semnificative care se reflecta atat in modul de utilizare cat si in prestatii. Super 100 este indicat, in mod particular, pentru indepartarea grasimii si a uleiului care se gasesc in mod normal pe masinile industriale, pe utilajele agricole, pe pardoseala fabricilor si pe motoarele automobilelor sau autocarelor. Este posibila utilizarea lui Super 100 cu aparate de curatare pe vapori si cu acelea dotate cu pulverizatori de inalta presiune.
DE CE UN PRODUS SPECIAL PENTRU CURATAREA DIFICILA?
Anumite tipuri de curatenie la nivel comercial/industrial necesita produse cu o formulare particulara.
DE CE SUPER 100 ?
-Super 100 este un detergent multifunctional proiectat intocmai pentru lucrari de curatare la nivel industrial.
-Are aceeasi ingredienti si baza de detergenti ai formulei lui Super 10.
CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Super 100 este un lichid verde cu 0 mare fluiditate si cu un miros caracteristic. Principalii ingredienti activi sunt doi detergenti biodegradabili atent selectionati. Primul penetreaza si indeparteaza particulele de murdarie chiar si cele mai "incapatanate" , al doilea este un puternic emulsionant pentru grasime si ulei. Actiunea este favorizata de un solvent organic care are caracteristici de inalta siguranta si poseda o mare afinitate pentru grasime si ulei. Are un pH egal cu 10, neobisnuit de scazut pentru un produs destinat curateniei dificile. Dar contine "o rezerva de alcalinitate" gata sa fie folosita in caz de necesitate.
Nota: Super 100 nu este afectat in caz de congelare accidentala, dar produsul trebuie sa fie complet decongelat si bine amestecat inainte de utilizare. Super 100 nu este inflamabil.
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
In multe cazuri Super 100 functioneaza ca Super 10, dar exista anumite diferente semnificative. Super 100 este mult superior in privinta indepartarii grasimii si uleiului care se gasesc in mod frecvent pe masinile industriale, pe utilajele agricole, pe pardoseala fabricilor si pe motoarele automobilelor si autocarelor.
O solutie de 1: 1 0 reuseste sa indeplineasca cele mai uzuale actiuni de curatire, dar uneori poate fi necesara folosirea unor solutii mai puternice de pana la 1:3.
Trebuie sa lasati solutiei un timp sa impregneze murdaria si sa o penetreze bine; dupa aceea se agita energic pentru a putea emulsiona materialul uleios, lucru care in mod normal se obtine cu o frecare energica. In sfarsit o clatire cu apa indeparteaza murdaria.
Solutiile calde aproape intotdeauna functioneaza mai bine decat cele reci. Acest lucru este important in mod deosebit atunci cand se doreste indepartarea grasimii si a uleiului, pentru ca aceste substante se inmoaie la caldura, facand mai usoara indepartarea murdariei.
FOLOSIREA APARATELOR CU PRESIUNE
Super 100 functioneaza bine atat in aparatele cu aburi cat si in cele care folosesc vaporizarori de inalta presiune; acestea fiind dotate in general cu un sistem automat care amesteca detergentul cu apa si este adesea dificil, daca nu chiar imposibil, sa se faca o noua dozare a aparatului pentru a obtine procente de alimentare diferite. In acest caz este necesar sa se faca unele probe pentru a se determina in ce proportie trebuie diluat Super 100 inainte de a-l pune in rezervorul care alimenteaza aparatul. Super 100 nu dauneaza vopselurile folosite in mod normal pe echipamentele industriale; totusi asemenea vopseluri ar putea sa fi fost degradate din cauza expunerii indelungate la diferite tipuri de murdarie si din aceasta cauza se pot decoji putin in timpul procesului de curatire.
NOTA: Ca si alte produse pentru curatenie, nici Super 100 nu ar trebui sa fie tinut in contact cu aluminiul pentru o perioada lunga de timp.
SIGURANTA
Intre produsele pentru curatenia industriala de tip dificil, Super 100 este un produs sigur.
Aceasta se datoreaza in parte pH-ului sau cu adevarat moderat. Produsul are oricum un efect deshidratant pentru piele, si de aceea se sugereaza folosirea unui echipament protectiv; de asemenea, imbracamintea impregnata cu Super 100 trebuie dezbracata cat mai curand posibil si spalata. In cazul unei stropiri accidentale a ochilor, iritarea este puternica, dar pHul atat de scazut face un minim de daune. Este necesara o clatire cu apa a ochilor timp de 15 minute si un consult medical. Este recomandata folosirea unei bune protectii pentru ochi, atunci cand exista riscul unor stropiri accidentale, asa cum se intampla in aplicarea cu vaporizatori; in schimb ajunge o clatire cu apa pentru indepartarea produsului varsat eventual pe piele si nu este nevoie de nici un alt tratament ulterior.
PREZENTARE L******************
MEMBRU
GRATUIT
L******************
80 455 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Altele

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETERGENTI ECOLOGICI SUPER 100 GNLD

Detergenti ecologici - Super 10 GNLDDetergenti ecologici - Super 10 GNLD
Detergenti ecologici - Super 10 GNLD
SUPER 10: UN DETERGENT DE PUTERE INDUSTRIALA CU "ACTIUNE TRIPLA" Super 10, cel mai puternic detergent ecologic de pe ...
Aditiv pentru detergenti Booster GNLDAditiv pentru detergenti Booster GNLD
Aditiv pentru detergenti Booster GNLD
BOOSTER REDUCE DURITATEA APEI Daca ati vrut mereu sa dati un plus de putere de splalare, apei mai ales celei dure - ...
Detergenti ecologici LDC GNLDDetergenti ecologici LDC GNLD
Detergenti ecologici LDC GNLD
LDC LDC: DETERGENT DELICAT LDC este un lichid parfumat si multiuz, suficient de puternic pentru a ataca vasele si ...
Produs pentru lustruirea mobile GLO GNLDProdus pentru lustruirea mobile GLO GNLD
Produs pentru lustruirea mobile GLO GNLD
GLO Lemon GLO este un produs pentru lustruirea mobilei pe baza de apa care contine un detergent delicat pentru ...
Detergenti ecologici pentru rufe cu enzime - G1 GNLDDetergenti ecologici pentru rufe cu enzime - G1 GNLD
Detergenti ecologici pentru rufe cu enzi...
PRAF CONCENTRAT PENTRU RUFE G1 G1, cel mai puternic detergent nepoluant de azi este un praf pentru rufe organic si ...
Refreshing Bath &Shower Gel  GNLD 250mlRefreshing Bath &Shower Gel  GNLD 250ml
Refreshing Bath &Shower Gel GNLD 250ml
Descrierea produsului Oferiti corpului vostru o atingere racoritoare de fiecare data cand folositi Nutriance ...
GR2 Control Fiber Supplement  GNLDGR2 Control Fiber Supplement  GNLD
GR2 Control Fiber Supplement GNLD
FIBRELE ALIMENTARE SI SANATATEA Nu cu mult timp in urma, bunica v-ar fi spus: \"Ai nevoie de cereale zilnic ca sa fii ...
Refreshing Facial Cleanser 1 GNLD 150mlRefreshing Facial Cleanser 1 GNLD 150ml
Refreshing Facial Cleanser 1 GNLD 150ml
Descrierea produsului Traiti experienta unei piele proaspete si curate cu eficientii detergenti Nutriance. Aceste ...
Omega-3 Salmon Oil Plus GNLD 90cpsOmega-3 Salmon Oil Plus GNLD 90cps
Omega-3 Salmon Oil Plus GNLD 90cps
Omega-3 Salmon Oil GNLD 100cps Primul si unicul integrator complet de Omega-3 care contine toti cei opt membrii din ...