Inscrie firma »
SERVICII CAZARE 3 STELE

SERVICII CAZARE 3 STELE

Tip produs: camere | cazare 3 stele | cazare Bucuresti
Producator: HOTEL BLISS 3 STELE
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare SERVICII CAZARE 3 STELE

Suntem un hotel de trei stele care va invita sa intrati intr-o ambianta moderna, rafinata, cu servicii de inalta calitate .
Ne gasiti la 10 de minute de centrul Capitalei, aproape de Parcul I.O.R. si stadionul Iulia Manoliu, suficient de departe de zgomotul orasului, dar care permite un acces usor si rapid la atractiile culturale si comerciale ale Bucurestiului.

Bliss Hotel, fiind o combinatie intre clasic si modern, cu un mobilier desosebit, special creat pentru aceasta locatie, cu facilitatile puse la dispozitia clientilor nostrii, contribuie din plin la crearea unei atmosfere relaxante si primitoare.
Concepute special pentru a oferi un confort ridicat, camerele Hotelului Bliss le vor pune la dipozitie celor care vor hotari sa le treaca pragul urmatoarele servicii: cabina dus cu hidromasaj sau cada cu hidromasaj pentru Suite Junior, acces gratuit la internet, minibar, aer conditionat, Room Service 24h, televizor, telefon, mic dejun inclus in pretul camerei, parcare gratuita si monitorizata video, sala de conferinte (capacitate maxima 40 de persoane, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, calculator).
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
2 045 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni

SERVICII CAZARE 3 STELE ESTE LISTAT IN: