Inscrie firma »
 

Prezentare S**********

Cu o prezenta de 13 ani pe piata nationala si internationala, NICHI CRISTINA NICHITA este un brand 100% romanesc, recunoscut si apreciat pentru eleganta, calitatea, noutatea si diversitatea colectiilor sale.
Linia vestimentara abordata este pret a porter feminin, cu accent pe costumul de dama business-elegant, cu adresabilitate catre femeia cu personalitate puternica si cu un sistem de valori orientat catre bun gust si eleganta. NICHI CRISTINA NICHITA promoveaza eleganta - de zi cu zi sau pentru ocazii speciale - brandul asumandu-si un rol inovator, acela de a forma o orientare corecta in materie de alegere de produse vestimentare calitative, in ton cu cele mai actuale tendinte in moda.
NICHI CRISTINA NICHITA este un nume care nu denota doar moda ci si imagine, originalitate si incredere in sine, acea stare de individualism si confort psihic pe care ti-o ofera un look impecabil.
Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA se vand in toata tara printr-o retea de 11 magazine proprii, 4 magazine reprezentanta si peste 50 de distribuitori.
Infiintata in 1995, Societatea Comerciala NIKY SRL. cu sediul in Iasi, este o societate cu capital 100% privat, care dispune de o echipa de peste 150 de angajati. Interesata sa dezvolte si sa sa impuna propriul stil, compania a promovat brandul NICHI CRISTINA NICHITA, un nume ce denota succes si perfectiune. Grija pentru detalii si precizia liniei sunt premisele eficientei desfasurarii activitatii companiei.
PREZENTARE S**********
MEMBRU
GRATUIT
S**********
19 238 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Textile/Incaltaminte » Case de Moda

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NIKY SRL

Trenci cu volumetriiTrenci cu volumetrii
Trenci cu volumetrii
Potrivit atat pentru zilele ploioase de toamna, cat si pentru cele caldute si insorite de primavara, trenci-ul este o ...
O tinuta sicO tinuta sic
O tinuta sic
O bluzita vesela si o fusta cu detalii compun o tinuta perfecta pentru a te simti in largul tau. Pentru a vizualiza ...
Tinuta Casual - OfficeTinuta Casual - Office
Tinuta casual - office
O jacheta in tendinte si o fusta eleganta sunt cea mai buna alegere fie pentru o zi la birou, fie pentru o intalnire cu ...
RochieRochie
Rochie
Cea mai in voga aparitie, o rochie pe cat de clasica, pe atat de simpla si eleganta. Pentru a vizualiza si alte ...
CamasaCamasa
Camasa
Camasa alba masculina, pretabila atat la birou cat si pentru o tinuta casual. Pentru a vizualiza si alte tinute, va ...
TrenciTrenci
Trenci
O piesa de exterior indispensabila, trenciul revine printre noi, putand fi adoptat intr-o multitudine de modele si ...