Inscrie firma »
 

Prezentare M*****************

Domeniul si activitatea principala a societatii sunt:
Domeniul CAEN: 72. Activitati de cercetare-dezvoltare
Activitatea principala: 7220. Activitati de cercetare-dezvoltare in domeniulstiintelor socialesi umaniste
Art. 6. - Societatea va avea in obiectul sau urmatoarele activitati:
7220. Elaborarea de studii sistematice in domeniulstiintelor socialesi umaniste (istorie, arheologie, arhitectura, arta, sociologie, culturasi altestiinte socialesi umaniste).
Activitati de informaresi consultare in directia cresterii gradului de utilizare a cunostintelor din domeniulstiintelor socialesi umaniste prin diseminarea lor (organizarea de conferinte, cursuri, workshop-uri, excursii, elaborareasi editarea de carti, pliantesi reviste in format printat sau pe suport electronic, crearea de materiale documentare pe suport multimedia).
72219. Elaborarea de studii sistematice in domeniulstiintelor fizicesi naturale, care pot contribui la cunoasterea dinstiintele socialesi umaniste, la o dezvoltare durabila a comunitatilor umane (masuratori arheometrice, expertizesi studii de specialitate pentru elaborarea planurilor urbanisticesi pentru o dezvoltare durabila, prospectiuni de suprafatasi de adancime pentru identificareasi cercetarea resurselorsi monumentelor naturalesi istorice).
Activitati de informare si consultare in directia cresterii gradului de utilizare a cunostintelor din domeniul stiintelor fizicesi naturale prin diseminarea lor.
PREZENTARE M*****************
MEMBRU
GRATUIT
M*****************
820 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Carti si materiale didactice

ULTIMELE PRODUSE ALE MINERVA EXPERT SRL

Oferta firmei MINERVA EXPERT SRL nu contine nici un produs sau serviciu