Inscrie firma »
 

Prezentare N*******************

Compania Novensys este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru managementul informatiilor din Romania, fiind expert in transformarea informatiei brute in informatie inteligenta, utila si aplicabila in mediul de business - genul de informatie care arata directiile de urmat si care creeaza premisele evolutiei unei companii.
Portofoliul Novensys reuneste solutii inteligente pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme hardware, consumabile si infrastructura hardware la platforme software pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence etc.
Principalele industrii pe care se concentreaza activitatea companiei sunt retail, productie, transporturi si logistica si utilitati. Compania ofera solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania: Automotive, Servicii Financiare, Servicii Bancare, Constructii, Guvernamental, Telecom, T&C, Farma, Horeca.
Novensys este Certified Gold Partner pentru Microsoft si business partner pentru lideri din industrie precum Motorola, Psion, Zebra, Current, Avery Berkel, Carl Valentin, Tally Genicom, Printronix, Datalogic si Wherenet.

Sediul central al companiei Novensys se afla in Bucuresti, compania avand alte doua puncte de lucru in Cluj Napoca si Timisoara.
PREZENTARE N*******************
MEMBRU
GRATUIT
N*******************
553 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Integratori de Sisteme software

ULTIMELE PRODUSE ALE NOVENSYS CORPORATION

Oferta firmei NOVENSYS CORPORATION nu contine nici un produs sau serviciu