Inscrie firma »
T********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Robinet termostatat pentru calorifere

Robinet termostatat pentru calorifere

Tip produs: Robinet termostatat | Robinet termostatic | thermostatic valves
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Robinet termostatat pentru calorifere

Robinetii termostatati permit controlul individual al functionarii fiecarui corp de incalzire. Astfel se obtine nu numai un confort sporit prin ajustarea temperaturilor conform necesitatilor din fiecare incapere, dar si o importanta economie de energie.
Functionarea robinetului se bazeaza pe un senzor special, plasat in capul de reglaj. Acesta se dilata / contracta corespunzator cresterii respectiv scaderii temperaturii, actionand prompt ventilul de pe corpul de incalzire si astfel controland debitul de agent termic. In acest mod se utilizeaza sursele secundare de caldura (soare, camere invecinate, aparate electrocasnice, prezenta persoanelor etc) pentru atingerea temperaturii dorite si economisirea energiei termice date de calorifere. Totodata, se pot adapta cheltuielile pentru incalzire la bugetul disponibil prin limitari ale functionarii caloriferelor in diverse incaperi si pe diverse perioade de timp, fara a necesita debransari.
Reglarea temperaturii dorite se face precis si comod prin intermediul capului rotativ. Deasemenea, se poate alege un regim de functionare a caloriferelor cu protectie impotriva inghetului, cu o importanta deosebita pe perioada in care nu se doreste incalzirea incaperilor respective.
PREZENTARE T*********************
MEMBRU
GRATUIT
T*********************
30 186 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Echipamente Economisire energie