Inscrie firma »

I********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I********************

IQ Media -furnizorul tau de clienti

Vi s-a intamplat sa treceti pe langa afisele publicitare de pe strada si sa le ignorati? De cate ori comutati programul de la TV atunci cand se difuzeaza reclame ? Majoritatea canalelor media prin care se difuzeaza mesajele publicitare au devenit perimate si nu mai starnesc interesul clientilor dumneavoastra?

Daca ati raspuns afirmativ la intrebarile anterioare, atunci oferta noastra va fi cel putin interesanta. Echipa IQ Media pune dinamismul tineretii si seriozitatea care deja ne-au consacrat in interesul firmei dumneavoastra. Promovam o noua forma de publicitate, publicitatea in cabinele de lift, o modalitate de comunicare care spre deosebire de canalele clasice media are avantajul ca mesajul publicitar nu poate fi evitat. Seriozitatea si munca sustinuta a facut ca IQ Media sa devina lider national in publicitatea indoor din Romania, cu o prezenta in peste 25 de judete ale tarii si cu o audienta comparabila cu a unui post national de televiziune.

Urmariti oferta IQ Media, testati produsul pe care vi-l oferim si suntem convinsi ca, pe viitor vom deveni furnizorul dumneavoastra de clienti.

Cu stima,
Echipa IQMedia
PREZENTARE I********************
MEMBRU
GRATUIT
I********************
1 701 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

ULTIMELE PRODUSE ALE IQ COMMUNICATION SRL

Publicitate in liftPublicitate in lift
Publicitate in lift
Incearca sa eviti mesajul din lift!!!! ...
IQ COMMUNICATION SRL ESTE INSCRISA IN