Inscrie firma »

C****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C****************************

CINE SUNTEM?

Compania CLEVER Business Solutions activeaza cu succes pe piata de training si consultanta in afaceri din Romania, fiind rezultatul unei experiente de peste 7 ani in managementul educational din Romania si nu numai.
Cei doi fondatori ai acestei companii aduc expertiza muncii lor ca manageri ai unor importante companii de training care activeaza cu succes pe piata de training nationala si internationala, cum ar fi ECDL ROMANIA, EUROAPTITUDINI, WIFI - Departamentul de Instruire a Camerei de Comert a Austriei.
Abordarile moderne si inovative dezvoltate de compania CLEVER Business Solutions sunt rezultatul experientei dobandite de catre cei doi fondatori in lucrul cu companii private si organizatii din sectoarele guvernamentale, cu multinationale sau institutii publice locale si internationale: ORACLE, STAR FOODS, CATENA, PORCHE, Ministerul Justitiei, Ministerul Economiei si multe altele.

CLEVER Business Solutions reuneste competente, la nivel de excelenta, pentru a oferi solutii viabile, realiste si rapide pentru clientii sai. Urmarim sa obtinem un impact imediat si flexibilitatea cerute de o adaptare atenta la necesitatile clientului.

CE FACEM SI CUM LUCRAM?
CLEVER Business Solutions se bucura de succes maxim in organizarea de cursuri deschise, precum si cursuri companii, adresate atat managerilor din middle management si top management, cat si altor categorii de angajati din toate departamentele organizationale.

Programele de training sunt personalizate si create pentru a avea impact maxim asupra companiei dumneavoastra. Procesul de invatare este unul natural, bazat pe experienta si conceptualizare, avand o abordare sistematica si structurala, usor de urmarit de catre orice participant la training.

Cursurile si seminariile pe care vi le propunem sunt sustinute de traineri care sunt manageri de succes ai unor companii romanesti de renume sau multinationale care activeaza pe piata din Romania. Trainingurile furnizate de acestia sunt sustinute de exemple concrete din situatii reale de business cu care acestia se confrunta in viata de zi cu zi. Studiile de caz, jocurile de rol si exercitiile pe care le includem in programele noastre confera dinamica si interactivitate.
PREZENTARE C****************************
MEMBRU
GRATUIT
C****************************
5 107 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Companii generale Educatie/Training/Media

ULTIMELE PRODUSE ALE CLEVER BUSINESS SOLUTIONS SRL

Traininguri profesioniste pentru domeniile...Traininguri profesioniste pentru domeniile...
Traininguri profesioniste pentru domeniile...
Traininguri profesioniste pentru domeniile... - Vanzari - Marketing - SoftSkills si Leadership - Resurse Umane ...
CLEVER PRODUCT MANAGERCLEVER PRODUCT MANAGER
Clever product manager
PRODUCT MANAGER - Adopta o profesie occidentala si castiga occidental! "Incearca sa nu fii un succes, ci o ...
Training pentru copii: BUNELE MANIERE PENTRU COPIII CLEVERTraining pentru copii: BUNELE MANIERE PENTRU COPIII CLEVER
Training pentru copii: bunele maniere pentru copii...
"Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea." NICOLAE IORGA Copilul dumneavoastra merita ce-i mai bun! ...
CLEVER BUSINESS SOLUTIONS SRL ESTE INSCRISA IN