Inscrie firma »
Apartamente noi zona UTA si Micalaca- Orizont

Apartamente noi zona UTA si Micalaca- Orizont

 

Prezentare Apartamente noi zona UTA si Micalaca- Orizont

ANSAMBLUL REZIDENTIAL RED 1- UTA
Localizare: Arad , jud. Arad
Pozitionat excelent, la intersectia cartierelor UTA si Aurel Vlaicu, pe str. Poetului nr. 1/C, locatie care in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare importanta pe segmentul rezidential si industrial, Ansamblul Rezidential Red 1 Arad este construit ca o extensie a acestora, figurand ca un cartier de blocuri noi, ferit de aglomeratia citadina, dar beneficiind de toate avantajele unei zone centrale.
Descriere:
Datorita pozitionarii excelente si a faptului ca zona dispune de toate utilitatile, RED 1 ofera un confort sporit.
Accesul catre RED 1 se face usor, in apropierea acestuia fiind mai multe mijloace de transport in comun cum ar fi: linii de tramvai, linii de autobuz si statie taxi.
Cu una, doua sau trei camere, a caror suprafata variaza intre 48 si 156 mp, apartamentele au fost concepute astfel incat sa se eficientizeze spatiul la maximum fara a renunta insa la confort. Arhitectura lor a fost gandita astfel incat sa satisfaca cele mai exigente cerinte.
Proiectul cuprinde constructia unui ansamblu rezidential format din 16 blocuri (3 blocuri P+4+M, 3 blocuri P+5+M, 8 blocuri P+7 si 2 blocuri P+10), primele 6 apropiindu-se de finalizare.
Avantajul major al Ansamblului Rezidential RED 1 este dat de cumularea mai multor facilitati pentru cumparatori: incinta privata si securizata, acces in incinta cu card de proximitate, sistem antiefractie pentru fiecare apartament, porti cu telecomanda, retele de telefonie, internet si TV, televiziune cu circuit inchis, lift ultramodern, loc de joaca pentru copii cu supraveghere video, loc de picnic, locuri de parcare si garaje, supermarket si variate posibilitati de recreere.
Fiecare apartament va fi dotat cu usa de intrare blindata, aparat de aer conditionat, centrala termica proprie pentru apa calda menajera si incalzire, calorifere de otel, contorizare separata, geamuri termopan cu sticla LOW-E, pardoseala termoizolata si fonoizolata si multe altele.
Numar locuinte: 1288
Suprafate (min - max): 48 - 156 mp
Pret pe metru patrat (min - max): 669 EURO - 835 EURO
PREZENTARE s*****************
MEMBRU
GRATUIT
s*****************
5 834 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Apartamente

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARTAMENTE NOI ZONA UTA SI MICALACA- ORIZONT

Apartamente noi zona UTA si Micalaca- Orizont AradApartamente noi zona UTA si Micalaca- Orizont Arad
apartamente noi zona UTA si Micalaca- Or...
Ansamblul Rezidential RED 1 este format din 16 blocuri (3 blocuri P+4+M, 3 blocuri P+5+M, 8 blocuri P+7 si 2 blocuri ...

APARTAMENTE NOI ZONA UTA SI MICALACA- ORIZONT ESTE LISTAT IN:

APARTAMENTE NOI ZONA UTA SI MICALACA- ORIZONT - PRODUSE SIMILARE