Inscrie firma »

I*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I*****************************

INVENT Business Consulting si-a inceput activitatea de consultanta din dorinta de a aduce un plus de servicii acelor clienti, personae fizice si juridice, care doresc sa obtina o finantare usor, simplu, ieftin si rapid.

Compania noastra ofera solutii de finantare, precum si o serie de servicii ce faciliteaza punerea in practica a proiectelor, economisind astfel timp, bani si efort; prioritatea noastra fiind rapiditatea, simplificarea cailor de access spre finantare si gasirea unor solutii adecvate nevoilor clientilor nostrii.

INVENT Business Consulting poate face posibil acest lucru datorita contractelor de parteneriat incheiate cu cele mai puternice societati de leasing din Romania. Noi stim cat de important este sa cream un acces rapid si usor spre finantare si de aceea, prin parteneriatele incheiate cu diverse firme din domeniul auto, al echipamentelor sau din domeniul imobiliar, punem la dispozitia dumneavoastra informatii complete referitoare la produsul pe care doriti sa il achizitionati, fara a fi nevoie sa va deplasati sau sa telefonati la nenumarate firme de leasing sau furnizori. Printr-un simplu contact obtineti cea mai buna oferta de finantare sau de prêt.
In plus, compania noastra ofera solutii dedicate pentru fiecare client si cauta cele mai bune conditii de finantare, adaptate specificului dumneavoastra.

Prin intermediul nostru beneficiati de preaprobare financiara si consiliere pe toata durata intocmirii dosarului de leasing. Deplasarea in vederea completarii documentatiei necesare contractului de leasing se va face de catre un reprezentant INVENT BUSINESS CONSULTING la sediul firmei dumneavoastra, apoi la societatea de leasing in vederea aplicarii pentru finantare. Astfel timpul este de partea dumneavoastra.

In plus, serviciile noastre sunt gratuite ! Prin parteneriatele de colaborare incheiate cu societatile de leasing, toate costurile de operare sunt platite de finantator.

Oferta de produse este completa iar conditiile de finantare sunt flexibile, putand fi ajustate cu rate variabile, avans minim si perioade convenabile de finantare.
PREZENTARE I*****************************
MEMBRU
GRATUIT
I*****************************
2 278 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Leasing

ULTIMELE PRODUSE ALE INVENT-BUSINESS CONSULTING SRL

Leasing echipamenteLeasing echipamente
Leasing echipamente
Este acel tip de finantare destinat achizitiei oricaror tip de echipamente, noi sau second-hand. Valoarea minima de ...
INVENT-BUSINESS CONSULTING SRL ESTE INSCRISA IN