Inscrie firma »
 

Prezentare B***************

Profil ING Asigurari de Viata

ING Asigurari de Viata este parte integranta a Grupului ING, cel mai mare grup financiar olandez si una dintre primele zece institutii financiare din lume.

Infiintata in ianuarie 1997, sub numele de Nederlanden Asigurari de Viata Romania, compania si-a inceput activitatea cu cinci agentii si un numar de 200 de consultanti. Aparitia Nederlanden Asigurari de Viata reprezinta consecinta fireasca a unui amplu proces de evaluare a pietei financiare romanesti, realizat de Grupul ING. La acea data, primul pas al dezvoltarii Grupului ING in Romania fusese deja realizat, prin lansarea in 1994 a ING Bank, prima banca straina in Romania.

In 1999 ING Nederlanden a devenit liderul pietei asigurarilor de viata din Romania, cu un volum al primelor brute subscrise in 2002 de aproape 79,3 mil Euro si o cota de piata de 59,4%.
Cu un capital social de 450,4 miliarde lei (echivalentul a 28,8 milioane USD), ING Asigurari de Viata este cea mai puternic capitalizata companie de pe piata asigurarilor, ocupand primul loc si din punctul de vedere al atragerii de noi clienti. La sfarsitul anului 2004, ING Nederlanden a devenit ING Asigurari de Viata.

In prezent, ING Asigurari de Viata detine 41,2% din piata asigurarilor de viata din Romania. Permanent la dispozitia clientilor nostri, 2200 de consultanti de asigurare isi desfasoara activitatea in cele 64 de birouri deschise in 59 de orase din intreaga tara.

ING Asigurari de Viata ofera clientilor sai - persoane fizice si companii - produse si servicii de asigurari la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, in conformitate cu exigentele stabilite la nivelul Grupului ING, pe baza bunei cunoasteri a pietei locale, precum si a traditiei si fortei sale financiare internationale.
PREZENTARE B***************
MEMBRU
GRATUIT
B***************
2 427 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Asigurari de viata

ULTIMELE PRODUSE ALE BULAI MARCEL PF

Asigurare de viata "SMART"Asigurare de viata "SMART"
Asigurare de viata "smart"
Asigurare de viata care acopera urmatoarele riscuri: - deces din orice cauza; - deces din accident; - spitalizare din ...