Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

Constructii case
Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii case MAELL va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.


O casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.


Constructii de case la rosu, case la cheie, constructii civile si industriale - dintre toate firmele de constructii noi suntem alegerea perfecta.


Din oferta noastra de constructii case:


Case la rosu- de la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, alegerea este doar a dumneavoastra! Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare.
Case la cheie- nu trebuie decat sa va faceti bagajele si sa va mutati! Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie.
MAELL presteaza de asemenea servicii de amenajari interioare si amenajari exterioare.


Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati paginile de servicii (proiecte si planuri case, amenajari interioare si exterioare ) si portofoliul ( lucrari executate de firma noastra).

SC. MAELL va pune o gama intreaga de
lucrari in domeniul constructieiiProiecte case si amenajari interioare
Drumul spre inceperea constructiei propriu-zise poate fi uneori lung si anevoios.


Noi facilitam drumul dumneavoastra si va usuram munca, punandu-va la dispozitie in afara de servicii de constructie si o echipa de colaboraratori arhitecti de succes (Archeton, Euroest Arhitectura etc).
Astfel, cu MAELL puteti beneficia de urmatoarele servicii:S.C. MAELL S.R.L executa intreaga gama de lucrari de constructii, de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe:


constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora
lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii


Amenajari interioare:


lucrari de instalatii sanitare si electrice
lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive
lucrari de pardosire si placare a peretilor
lucrari de vopsitorie, zugraveli
lucrari de dulgherie


De asemenea colaboram indeaproape cu producatori de materiale si firme specializate pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate la preturi competitive si oferim asistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilor.


Pentru a obtine o oferta estimativa pentru lucrarea dvs. (de la constructii case la proiecte case si amenajari interioare), nu ezitati sa ne contactati.
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
675 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Case

ULTIMELE PRODUSE ALE SC.MAELL.SRL

Oferta firmei SC.MAELL.SRL nu contine nici un produs sau serviciu