Inscrie firma »
 

Prezentare T********

Grupul TENZO este cel mai mare STEEL SERVICE CENTER de acest gen din Europa Centrala .
Productia si tipul de produse sunt orientate catre piesele debitate (principala noastra activitate), materialele metalurgice (stoc de 19 000 tone) si consumabilele de sudura - sarma de sudura cuprata MIG/MAG, marca proprie BOVAX .

Clientii nostrii sunt in general producatorii din industria constructoare de masini si firme de constructii. TENZO este furnizorul companiilor internationale, firmelor mici si mijlocii si micilor afaceristi. Solutile alese sunt gandite special pentru fiecare client.

Primele trei fabrici reprezinta in totalitate cea mai mare capacitate de debitare din Europa Centrala. In Pilsen zona de productie a primei fabrici (Z2) se intinde pe o suprafata de 10,000m2 cu un depozit exterior de alti 3,300m2. A doua fabrica (Z3), situata de asemenea in Pilsen, are o suprafata de productie de 7,600m2 in timp ce a treia fabrica (Z4) deschisa in 2005 in Minichovo Hradiste are 3,300m2 din zona magazinelor de desfacere. Anul trecut a mai fost deschisa inca o fabrica in Litovel (Z5). Pentru debitarea si prelucrarea materialelor metalurgice, TENZO are un total de 36 de masini de debitat si 50 de alte utilaje.

Tot anul trecut s-a deschis si prima productie din Romania, situata in Cluj-Napoca (R1). In Cluj sunt disponibile 3 masini oxi cu posibilitati de debitare de la 20mm la 380 mm si 2 cu plasma high definition cu capacitate pana la 20mm.

PREZENTARE T********
MEMBRU
GRATUIT
T********
1 029 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Prelucrare Otel

ULTIMELE PRODUSE ALE TENZO SRL

Oferta firmei TENZO SRL nu contine nici un produs sau serviciu