Inscrie firma »
P***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Curatenie in birouri si locuinte

Curatenie in birouri si locuinte

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curatenie in birouri si locuinte

Premium Cleaning iti ofera urmatoarele tipuri de curatenie:

1.Curatenie ca la mama acasa - produsul nostru special, numai pentru locuinte!-o curatenie foarte amanuntita a fiecarui detaliu din locuintele clientilor nostri inclusiv in dulapuri, sifoniere, sertare, frigidere, etc.

2. Curatenie generala- asa zisa curatenie detaliata de primavara care are loc de 2-3 ori pe an inainte de paste, de craciun sau atunci cand se doreste.

3. Curatenie dupa constructor-o curatenie care are loc in orice spatiu dupa ce a fost renovat sau construit indepartandu-se orice urma de var, vinarom, praf sau orice material de constructie, pregatind locul pentru mutat si locuit.

4. Curatenie dupa petrecere-curatenia care are loc in spatiile in care tocmai s-au petrecut diferite evenimente: petreceri de orice tip (nunti, onomastici, botezuri, etc), conferinte, serate, cocteil-uri etc indepartandu-se astfel orice urma lasata de respectivul eveniment.

5. Curatenie de intretinere- curatenia uzuala pe care orice persoana o doreste in propria casa sau la locul de munca, care are loc o data sau de mai multe ori pe saptamana sau chiar zilnic pentru cei mai exigenti dintre clientii nostri.
PREZENTARE P*****************************
MEMBRU
GRATUIT
P*****************************
4 842 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatenie - curatare mocheta - firme curatenie