Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Compania noastra are ca obiect de activitate crearea de site-uri web si programe software.

CifDesign se bazeaza pe dezvoltarea unor produse software de prima linie. Pana acuma compania noastra a realizat 3 proiecte majore si a vandut peste 500 licente software in Romania.

Internetul a devenit principala cale de distributie pentru produsele CifDesign. Avand versiuni pentru test, clientii pot verifica programele si le pot comanda prin email.

CifDesign este o companie cu o eficienta ridicata. Cei 4 ani de experienta in Visual Basic si Microsoft Access si produsele realizate pana acuma au condus firma la un nivel inalt de experienta si o viziune clara pentru crearea unui program competitiv.

Servicile noastre de web design intotdeauna vor avea rezultatele pe care le doriti. Site-urile noastre sunt clare, curate si destinate necesitatilor dumneavoastra.

Fiecare site web este creat dupa preferintele clientului. Va cream un design care sa reflecte imaginea care doriti sa o proiectati pe piata. Daca aveti un site web de care nu sunteti multumiti sau este demodat, noi va vom da un nou aspect site-ului dumneavoastra.

Animatiile Flash si designul pot da o imbunatatire vizibila site-ului dumneavoastra. Deasemenea putem sa cream un site numai cu Flash in care textul si designul au o combinatie unica.

Oferta CifNET este un concept nou pe piata romaneasca. Va ofera servicii de intretinere a site-ului web cu imbunatatiri frecvente ale continutului sau imbunatatiri ocazionale realizate de dvs(sau de catre firma noastra).

Tot prin oferta CifNET clientii nostri beneficiaza de actualizari zilnice in motoare de cautare Google, Yahoo, MSN.

Doriti sa aveti un magazin virtual CifDesign va poate implementa un astfel de sistem.

Doriti un baner static sau dinamic? Va putem crea un baner de cea mai buna calitate cu cele mai recente programe software.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
8 328 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Dezvoltare Web

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FLP TEAM SRL

Noi facilitati in creare/modificarea paginilor de interneNoi facilitati in creare/modificarea paginilor de interne
Noi facilitati in creare/modificarea paginilor de ...
Aveti un site si ati dori sa-l imbunatatiti cu urmatoarele facilitati: - modificare si adaugare date in site oricand ...
Oferta E-CommerceOferta E-Commerce
Oferta e-commerce
Cu CifNET puteti avea propriul magazin virtual (pagini de E-commerce) la un pret foarte avantajos si intr-un timp foarte ...
Realizare siteRealizare site
Realizare site
CifNET va ofera posibilitate sa construiti online site-ul dvs. in doar 15 min. Detalii oferta: - publicitate online ...
Program Contorizare ICafeProgram Contorizare ICafe
Program contorizare icafe
Cifdesign va ofera un software pentru contorizare Internet cafe. Incercand programul "Contorizare Icafe" veti vedea cum ...
Program facturare EVIPCProgram facturare EVIPC
Program facturare evipc
EVIPC este un program de FACTURARE cu optiuni de imprimare AVIZE, FACTURI si CHITANTE si BONURI FISCALE la imprimanta ...