Inscrie firma »
 

Prezentare MAGEST TRAVEL

PROFILUL AGENTIEI
Bazandu-ne pe o echipa tanara, dar cu experienta in domeniul turismului intern si international, putem oferi o gama larga de produse turistice.
Prin departamentele noastre putem solutiona orice solicitare venita din partea clientilor.
TURISM DE AFACERI
Destinat oamenilor de afaceri din tara si din strainatate, oferim posibilitatea organizarii de seminarii, conferinte, training-uri, asigurand infrastructura necesara unor astfel de manifestari, precum si servicii de catering si inchirieri auto.
TURISTI STRAINI IN ROMANIA
Putem oferi oaspetilor din afara tarii, atat grupuri cat si individuali, cazari in Bucuresti si in tara, programe tematice si sejururi, croaziere pe Dunare, programe de pescuit si vanatoare.
TURISM RURAL
Oferim cazari in zone rurale, la pensiuni agroturistice clasificate cu 1,2 ,3 margarete, renumite pentru bogatia etnofolclorica si spirituala.
TURISM INTERN
Asiguram turistilor romani sejururi la odihna si tratament, dar si sfarsit de saptamana, in statiuni montane, pe litoralul Marii Negre, in Delta Dunarii si statiunile balneo-climaterice, precum si circuite organizate in zone cu potential turistic deosebit.
TURISM EXTERN
Punem la dispozitia grupurilor de turisti si a turistilor individuali din Romania, care vor sa calatoreasca in strainatate,
programe si circuite in toate tarile lumii, cu o baza de date de peste 10.000 de hoteluri. Asiguram rezervarea si emiterea biletelor de avion pentru orice destinatie si cu oricare dintre companiile aeriene.
Turistii pot incheia la sediul agentiei noastre: asigurari medicale, carte verde, RCA.
PREZENTARE MAGEST TRAVEL
LIGHT
MEMBER
MAGEST TRAVEL
3 867 accesari
Persoana de contact: Dragos Raducan
Adresa postala: Bucuresti, B-dul Dimitrie Cantemir Nr. 4, Bloc 3C, Scara 1, Apt. 1, Sector 4
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3356450; 3018827; 3352817; 33670
Fax: 3356450; 3018827; 3352817; 33670
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

ULTIMELE PRODUSE ALE MAGEST TRAVEL

Oferta firmei MAGEST TRAVEL nu contine nici un produs sau serviciu
MAGEST TRAVEL ESTE INSCRISA IN