Inscrie firma »
 

Prezentare K*********

Am pornit pe acest drum la inceputul anului 2003, cu credinta ca putem conjuga experienta si profesionalismul consultantilor nostri cu hotararea si determinarea beneficiarilor de a construi proiecte.

Au urmat ani de succes in activitatea de consultanta in manangementul de proiect, inginerie si achizitii publice, avand de partea noastra relatii stranse cu autoritatile, cu care am colaborat excelent, inca de la bun inceput.

Ne-am remarcat in timp printr-o buna reputatie, un parteneriat excelent cu beneficiarii si o varietate de domenii de expertiza pe care le-am abordat in cele cateva sute de proiecte ce alcatuiesc portofoliul nostru actual.

In 2013, ca raspuns la dinamica si cerintele pietii pe care activam, ne-am repozitionat activitatea, extinzand ariile de expertiza si numarul de servicii pe care le oferim, din dorinta de a fi ambasadori ai excelentei in sectorul managementului si consultantei in inginerie.

Punem pret pe gandirea strategica, efortul colectiv, eficienta in activitate, coerenta, rigoarea si creativitatea orientata spre solutii si rezultate masurabile, ce produc schimbari vizibile.

Suntem increzatori ca managementul performant, alinierea permanenta la tendintele actuale, dorinta de dezvoltare continua, integritatea, receptivitatea la noi provocari sunt atuuri ce ne fac remarcabili si ne ofera sansa de a colabora cu beneficiari de prima mana.

> Managementul contractelor FIDIC
> Management de proiect
> Supervizare
> Proiectare
> Consultanta in afaceri
> Achizitii
> Training
PREZENTARE K*********
MEMBRU
GRATUIT
K*********
679 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: supervizare - FIDIC - management

ULTIMELE PRODUSE ALE KONSENT SA

Oferta firmei KONSENT SA nu contine nici un produs sau serviciu