Inscrie firma »
Tratament intinerire

Tratament intinerire

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tratament intinerire

HGH ca tratament pentru scaderea in greutate
[ ^ sus ^ ]

HGH este o substanta excretata natural in corpul uman de glanda hipofiza. Pe masura ce inaintam in varsta nivelele de HGH produse in organism tind sa scada. Medicamentele ce contin hormon uman de crestere actioneaza pentru a creste nivelele de HGH pana la valorile unui individ tanar si astfel contribuie la scaderea in greutate.
Hormonul uman de crestere actioneaza prin cresterea productiei de IGF-1 (factor de crestere de tip insulinic) la nivelul ficatului. IGF-1 blocheaza actiunea insulinei de a favoriza patrunderea glucozei in celule. In mod normal, dupa mese, pancreasul eibereaza cantitatea de insulina necesara pentru a tansforma carbohidratii in glucoza. Ulterior organismul depoziteaza glucoza in celulele adipoase si o utilizeaza pentru producerea de energie. IGF-1 produs prin administrarea de HGH impiedica insulina sa depoziteze glucoza in celule si astfel forteaza organismul sa arda grasimea pentru a produce energie.
In mod normal organismul unei persoane utilizeaza glucoza pentru a produce energie inainte de a apela la rezevele de grasime. Hormonul uman de crestere forteaza organismul sa arda mai intai grasimea pentru energie. Acest lucru are ca rezultat scaderea semnificativa in greutate.
Pentru ca hormonal uman de crestere forteaza organismul sa arda grasimea pentru producerea de energie, pierderea in greutate se realizeaza chiar si in repaus. Energia este necesara pentru toate procesele vitale. Astfel, HGH poate forta organismul sa arda grasimi chiar si in timpul somnului. In plus iti permite sa mananci cantitati mari de alimente fara a creste nedorit de mult in greutate. Administrarea de HGH poate inlocui dieta.
Un alt efect benefic al HGH este abilitatea de a determine organismul sa formeze noi fibre musculare. In mod normal, dupa pubertate, formarea de fibre musculare inceteaza. Este necesar antrenament de forta pentru a creste dimensiunea fibrelor musculare dar numarul fibrelor musculare nu mai creste. Hormonul uman de crestere determina marirea numarului de fibre musculare din corpul unei persoane. Aceasta inseamna ca va fi nevoie de mai putin antrenament pentru a creste densitatea musculara. HGH te poate ajuta, pe langa scaderea in greutate, sa cresti densitatea musculara si sa definesti liniile musculare. Te va ajuta sa obtii corpul pe care ti-l doresti in limitele de greutate si musculatura pe care le vrei.
Un alt efect benefic al hormonului uman de crestere este cresterea metabolismului si a nivelelor enegetice. HGH este produs in mod natural in copilarie si are aceste efecte la copii - utilizand hormonul de crestere ca adult vei simti aceeasi energie ca atunci cand erai foarte tanar. Un metabolism crescut inseamna o pierdere mai accentuata de grasime. De fapt, HGH poate determina scaderea in greutate fara efort fizic.
HGH creste forta, determina crestere sanatoasa in greutate si arderea grasimii. Efectele secundare ale utilizarii HGH ca agent terapeutic pentru scaderea in greutate sunt minime si rare.

1.2 Ce este HGH?
[ ^ sus ^ ]

Hormonul de crestere este o proteina formata dintr-un lant de 191 aminoacizi. HGH (somatotropin) este unul dintre hormonii secretati de lobul anterior al glandei hipofize. Dupa ce e eliberat de glanda hipofiza este rapid preluat de catre ficat si tansformat in factori de crestere, cel mai important dintre ei fiind IGF-1.
Factorii de crestere sunt mesageri ce transporta mesaje catre celulele corpului. Aceasta comunicare regleaza cresterea celulelor, spunandu-le acestora cand sa traiasca si cand sa moara. Regenerarea celulara incetineste daca celulele nu sunt stimulate de catre factorii de crestere ai HGH.
De-a lungul vietii, hormonul de crestere este responsabil de cresterea si dezvoltarea organismului. Odata atinsa varsta adulta HGH este la fel important deoarece afecteaza fiecare celula din organism ajutand la mentinerea acestora si a intregului organism in stare de sanatate. Nivelele HGH adecvate mentinerii starii de sanatate sunt necesare pentru lucruri precum pastrarea proportiei optime masa musculara/tesut gras, libido si functie sexuala la nivel maxim; totusi, pe masura ce inaintam in varsta, galanda pituitara eliberaza in sange cantitati din ce in ce mai mici de HGH.

1.3 Rolul Hormonului de Crestere in Procesul de Imbatranire
[ ^ sus ^ ]

Studiile clinice arata o corelatie directa intre nivelele scazute de HGH la adult si efectele imbatranirii. Deficienta de hormon de crestere la adult se numeste "somatopauza".
Nivelele in scadere ale hormonului de crestere si a altor hormoni determina o reducere a capacitatii de a functiona la parametri normali. De exemplu, hormonii de crestere responsabili de formarea masei musculare (hormonul de crestere, testosteronul si tiroxina) scad dramatic pe masura ce inaintam in varsta. Din acest motiv proportia de grasime din corp creste iar proportia de masa musculara scade chiar daca ne alimentam corect si efectuam exercitii in fiecare zi si chiar daca aparent nu luam in greutate.
In medie, dupa varsta de 35 ani catitatea de grasime din corp creste cu 50% in timp ce masa musculara si osoasa se reduce cu 30%.
Cantitatea de hormon de crestere eliberata de glanda pituitara dupa varsta de 21 pana la 31de ani scade cu aproximatv 14% pe decada. Aceasta inseamna ca nivelul de HGH se reduce la jumatate pana la varsta de 60 de ani. In medie persoanele in varsta de 20 de ani au un nivel de aproximativ 500mcg, persoanele de 40 ani au nivele de 200mcg iar cele de 80 ani in jur de 25mcg de HGH.
Stim acum ca organismul uman practic se dezintegreaza si dispare practic, datorita lipsei hormonilor; in special a hormonului de crestere si a factorilor sai de crestere.
Rezultate ce pot fi asteptate in prima luna includ:
Mai multa vigoare.
Un somn mai bun si mai linistit, o stare generala de odihna mai buna dupa somn.
Cresterea nivelului energetic.
Vise mai vii.
O atitudine mai optimista si un simt al umorului mai bun.

Rezultate asteptate in cea de-a doua luna includ:
Imbunatatirea tonusului muscular.
Imbunatatirea cresterii unghiilor.
O digestie mai buna.
Scadere in greutate.
Imbunatatirea a functiei sexuale.
Imbunatatirea a tonusului muscular.
Cresterea fortei fizice.
Imbunatatirea vederii, inclusiv pe timp de noapte.

Rezultate asteptate in cea de-a treia luna includ:
La fel ca in lunile unu si doi dar mai intense.
Unele manifestari par exceptionale.
Imbunatatierea proceselor mentale, incluzand dorinta de a face si duce la bun sfarsit proiecte.
Vindecare mai accelerata a leziunilor.
Ameliorarea simptomelor premenstruale.
O mai mare flexibilitate a corpului.
Ameliorarea simptomelor menopauzei.
Cresterea masei musculare, mai ales la persoanele care fac exercitii fizice.
Cresterea parului.
Cresterea apetitului sexual.
Diminuarea durerilor articulare.
Imbunatatirea cresterii unghiilor (ca urmare a proteinelor si asimilarii nutrientilor).
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
12 216 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: anti-aging - nutritie - slabire

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRATAMENT INTINERIRE

BODYTESTBODYTEST
BODYTEST
BodyTest este un aparat de ultima generatie folosit pentru evaluarea compozitiei corporale si determinarea procentului ...
METATESTMETATEST
METATEST
Rata metabolica sau metabolismul reprezinta cantitatea de calorii arse de organism pentru a produce energie. Cunoasterea ...
METANUTRITIEMETANUTRITIE
METANUTRITIE
MetaNutritie este programul nutritional personalizat pentru fiecare dintre clientii nostri, elaborat in functie de ...
TRATAMENT INTINERIRE - PRODUSE SIMILARE