Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Renovari apartamente, vile si blocuri de locuinte.

Specializare Israel si Italia in amenajari interioare, decupaje, gresie, faianta, placari rigips, pereti din rigips, compartimentari de gips carton, scafe, izolatii interior, exterior, placari termosistem, modele tavane cu spoturi, tavane false, zidarie de BCA si caramaida, zugraveli si ipsoserie, retele internet, montaj corpuri de iluminat, montaj gresie , faianta, marmura, granit, lucrari de instalatii sanitare si electrice, montaj parchet laminat.

Refacem fatade ziduri de caramida, curatare rosturi, spalare caramizi, reumplere rosturi. Lucrare ce da un aspect de nou chiar si unei cladiri cu o vechime considerabila. Vor fi tratate fiecare rost si caramida in parte.

Montaj tamplarie PVC sau Aluminiu cu geam termopan.

Monumente funerare, modele de exceptie.


Specializare Olanda in amenajari de gradini cu pavele, construim cascade, lacuri care pot fi decorate cu plante si animale (pesti, broscute), alei Japoneze, Feng Shui & tips pentru imbunatatirea fluxului energiei pozitive.
Ne pricepem bine la crearea de gradini si mobilier de exterior. Ne iubim meseria si ne place ca fiecare lucrare sa fie unica. N-avem sabloane, nu ne inspiram din cataloage sau reviste, nu privim in gradinile vecinilor. Fiecare lucrare poarta amprenta unicitatii. Iar asta da viata unor locuri care la inceput au fost sterpe.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 011 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. EXPOSERVICE S.R.L.

Oferta firmei S.C. ExpoService S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
S.C. EXPOSERVICE S.R.L. ESTE INSCRISA IN