Inscrie firma »
 

Prezentare D**********

Infiintata in februarie 2004, Danyna Grup promoveaza, comercializeaza si pune in opera produsele diviziei Profile ale Lindab Romania: tigle metalice, table cutate, hale metalice, jgheaburi si burlane, usi de garaj, porti industriale, s.a.).
Din dorinta de a mari portofoliul de servicii si produse, anul 2005 a insemnat si inceperea parteneriatului cu Baumit Romania.
Nevoia de a oferi solutii complete, livrare in cel mai scurt timp, performanta si profesionalism, incepand de la sfarsitul anului 2005 activam intr-un sediu propriu nou care cuprinde 425 mp spatiu construit destinat productiei si depozitarii, 1000 mp spatiu destinat depozitarii, 210 mp spatii de birouri clasa B si un parc auto format din 16 vehicole si utilitare.
In anul 2006 am devenit parteneri Velux Romania, portofoliul nostru de produse marindu-se cu ferestrele de mansarda, ramele si accesoriile aferente acestora.Orientarea totala catre client si catre calitate pe care o practicam a fost recunoscuta la finele anului 2006 prin obtinerea certificarii ISO 9001 acordata de catre SRAC.
Prin experienta conducerii de peste 8 ani in domeniul constructiilor metalice impreuna cu controlul oferit de montajul cu echipe proprii, specializate si atestate la cursurile organizate de Lindab si Velux, va putem oferi solutia completa si de calitate, adaptata necesitatilor dumneavoastra.
PREZENTARE D**********
MEMBRU
GRATUIT
D**********
1 176 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii metalice/Feronerie

ULTIMELE PRODUSE ALE DANYNA GRUP

Oferta firmei Danyna Grup nu contine nici un produs sau serviciu