Inscrie firma »
Contabilitate Bugetara

Contabilitate Bugetara

Tip produs: contabilitate bugetara | evidenta materiala | buget
 

Prezentare Contabilitate Bugetara

Aplicatia integrata de managemnent financiar-contabile "All in All" (contabilitate, contabilitate bugetara este destinata in principal pentru managementul financiar-contabil dintr-o institutie publica.
Modulele aplicatiei :
- contabilitate bugetara (conform ordin 1917,556);
- bugete si executie bugetara;
- dare de seama contabila;
- evidenta materiala(mijloace fixe,obiecte de inventar, materiale, marfuri-medicamente etc);
- A.L.O.P. (angajare, lichidare, ordonantare, plata);
- C.F.P. (control financiar preventiv);
- contabilitate extrabilantiera;
- gestiune achizitii publice;
- gestiune obiective de investitii;
- reevaluare active fixe.
Modulele sunt interconectate si asigura interconexiuni cu aplicatia de personal si salarizare, preluand automat notele contabile.
Modul de operare este FOARTE simplu, aplicatia fiind 100% automatizata.
Realizeaza automat: registru de casa (sau mai multe registre), registru cont banca, fise de operatii diverse, note contabile, registru carte mare, fise SAH,registru jurnal, balante de verificare (cu 4 egalitati, a soldurilor, a rulajelor, cumulate pe an), balante de verificare (cu 5 egalitati ), balante furnizori - clienti, fise furnizori - clienti, note contabile (cronologice sau dupa numar), documente centralizatoare, registru inventar, registru stocurilor, balanta analitica a valorilor materiale, fise de magazie, liste de inventariere, evidenta obiectelor de inventar, fisa de evidenta a obiectelor de inventar, evidenta materialelor, lista stocurilor de materiale, bonuri de consum, bonuri de predare transfer - restituire, evidenta marfurilor, lista stocurilor de marfuri. Permite crearea de modele de fise clienti-furnizori, rapoarte statistice de analiza financiar-contabila si pune la dispozitia utilizatorului foarte multe instrumente de asistare pe timpul operarii.
Permite calculul reevaluarilor si amortizarii de mijloace fixe, listarea tuturor rapoartelor specifice mijloacelor fixe (balante analitice si sintetice, registre inventar, fise mijloace fixe, liste de inventariere etc).
Modulul de evidenta materiala permite listarea a peste 200 de rapoarte specifice. Contine si modulul de retete alimentare pentru cantine si/sau pentru alte activitati cu caracter productiv.
Privind modulele de buget, executie si dare de seama contabila, putem spune ca permite realizarea automata a fiselor de cont bugetar, fise de venituri, centralizatoare incasari venituri/plati, contul de executie bugetara-venituri, contul de executie bugetara - cheltuieli, anexa 7 detalierea cheltuielilor pe articole, subcapitole si capitole, pentru orice buget, proiecte de buget, bugetele de venituri si cheltuieli, bilant contabil automat, situatia activelor si datoriilor, anexa 14, disponibil din fonduri cu destinatie speciala, contul de rezultat patrimonial, fluxuri de trezorerie cod 03, 04, situatia persoanelor cu handicap, bugete in lei RON, mii lei, deschideri de credite, rectificari bugetare etc.
Balanta conturilor extrabilantiere si fise de cont extrabilantier.
Tehnologia utilizata, pune la dispozitie instrumente de automatizare care permit realizarea tuturor situatiilor. Optimizarea tuturor fluxurilor informationale au cotat sistemul informatic de contabilitate ca fiind cel mai eficient instrument de raportare si management bugetar. Printre instrumentele de tip P.D. putem specifica: substitutie automata de conturi si clasificatii bugetare, filtre de operare date eronate, instrumente puternice de autoreglare conturi contabile si executii bugetare si multe alte instrumente extrem de fiabile in sustinerea operarii cu usurinta a informatiilor financiar contabile.
Angajare-lichidare-ordonantare-plati: Aplicatie software realizata conform precizarilor L500 si O1792/2002 si a celorlalte acte normative in vigoare specifice. Gestioneaza fluxul A-L-O-P, permitand generarea automata a anexelor specifice A1-A4, registru trimestrial ALOP, Anexa 7 din detalierea cheltuielilor si ofera instrumente speciale de management financiar bugetar .
Control financiar preventiv - CFP: Realizeaza automat si registrele specifice activitatii de control financiar preventiv( CFP).
Permite exportul automat in aplicatiile de la Ministerul Economiei si Finantelor Publice: export pe discheta a darii de seama contabile, bugete de venituri si cheltuieli, proiecte de buget. Preia automat notele contabile de salarii, OP-urile viramentelor pentru contributii, note contabile de incasari impozite si taxe, borderouri debite/scaderi, note contabile de asistenta sociala.
Obiective de investitii - permite gestiunea obiectivelor de investitii automat in functie de buget/plati si cheltuieli aferente acestora. Se pot lista urmatoarele rapoarte: fisa ob. investitii si centralizator ob. investitii.
Achizitii publice /cod c.p.v. - permite gestiunea achizitiilor grupate pe coduri c.p.v. pentru monitorizarea achizitiilor executate intr-un an in vederea alegerii procedurii de achizitie legale.
Reevaluare active fixe - permite generarea anexelor 1A, 1B si 1C si genereaza automat valoarea contabila actualizata (reevaluata).
PREZENTARE M********
MEMBRU
GRATUIT
M********
22 746 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software aplicatii diverse

PRODUSE ASEMANATOARE CU CONTABILITATE BUGETARA

Taxe si Impozite - Sistem pentru gestiunea taxelor si impozitelor localeTaxe si Impozite - Sistem pentru gestiunea taxelor si impozitelor locale
Taxe si Impozite - Sistem pentru gestiun...
Solutia software de taxe si impozite locale permite: stabilirea impozitelor si taxelor locale (impozit pe cladiri, pe ...
Salarizare si personalSalarizare si personal
Salarizare si personal
Aplicatia software este destinata managementului resurselor umane si realizarii in mod automat a calculului salarial, ...
- Asistenta sociala - Venit minim garantat (L 416) cu modificarile si completarile ulterioare - Alocatia pentru sustinerea familiei (Legea 277/2010)- Asistenta sociala - Venit minim garantat (L 416) cu modificarile si completarile ulterioare - Alocatia pentru sustinerea familiei (Legea 277/2010)
- Asistenta sociala - Venit minim garant...
Aplicatia este realizata conform Legii 416 si permite realizarea umatoarelor rapoarte: state de ajutoare sociale, ...
Assistant managerAssistant manager
Assistant manager
Assistant manager este un software de sinteza manageriala extrem de flexibil, valabil atat in domeniul bugetar cat si in ...
Stare civilaStare civila
Stare civila
Aplicatia permite gestiunea datelor culese de pe certificatele de nastere, casatorie, deces, informatii despre populatia ...
Registrul AgricolRegistrul Agricol
Registrul Agricol
Cea mai buna solutie software pentru actualizarea la zi a registrului agricol in format electronic, conform H.G. 1632 ...
Achizitii publiceAchizitii publice
Achizitii publice
OUG34 /2006, OUG94/2007, Ordin A.N.R.M.A.P 155/2006, HG 198/2008 Aplicatia permite monitorizarea achizitiilor publice ...
UrbanismUrbanism
Urbanism
Aplicatia permite editarea certificatelor de urbanism si autorizatii de construire, centralizari autorizatii de ...
Sistem de managementul documentelorSistem de managementul documentelor
Sistem de managementul documentelor
Sistemul informatic de management al documentelor reprezinta un mediu performant si eficient de gestionare a ...