Inscrie firma »

S*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*****************************

Firma noastra de constructie ofera servicii de calitate la preturi de criza.

Bine ati venit pe website-ul nostru. Veti gasi aici informatie detaliata privitor la serviciile noastre de constructii si amenajari interioare si veti putea consulta portofoliul nostru de afaceri. Interesul nostru primordial este sa va oferim consultanta de calitate si forta de munca bine calificata si cu experienta. Increderea in serviciile noastre si eficienta in executia lucrarilor sunt standarde la care tinem foarte mult.

Gratie competentelor noastre, nu veti ajunge niciodata sa construiti castele pe nisip

Suntem solutia cea mai buna pentru proiectele de constructii de mare complexitate, modificari cladiri si apartamente la cheie. Putem face fata tuturor cerintelor clientilor privati, agentilor economici sau administratorilor de cladiri cu destinatie comerciala. Realizam si executam deopotriva proiecte de modificari precum si amenajari diverse de mare complexitate. Daca ne insarcinati cu executarea unui proiect la cheie vom face tot ceea ce trebuie incepand cu problemele tehnice si incheind cu predarea efectiva a cheilor. Alaturi de noi beneficiati de toata gama de servicii platind o singura data, unui singur antreprenor.
PASSIVE HOUSE CONSTRUCT SRL are ca principal obiectiv de activitate LUCRARI DE CONSTRUCTII A CLADIRILOR REZIDENTIALE SI NEREZIDENTIALE, DISTRIBUTIE DE MATERIALE PENTRU CONSTRUCTII(DISTRIBUITOR BAUMIT, MUREXIN, AUSTROTERM) find si partener al grupului AMVIC porpune metode de constuctie dintre cele mai noi si mai rapide, folosind cele mai performante echipamente si materiale existente la acest moment, reducand astfel costul constructiei.

Societatea noastra este partener al firmei FOLEX producaror de elemente modulare tip BSF Boltari spuma poliuretanica. Aceasta tehnologie ne permite sa construim o casa P+1 intr-un timp record de 5 zile

CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE

Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata prin placare cu Fibrocarbon sau orice alt material: inox, fibra de sticla, etc.) este agrementat pentru a putea fi folosit in realizarea unor constructii tip P+2+M in Romania.

1. Izolatia termica a zidului echivalenta ( pentru un boltar de 30 cm PUR) cu un zid de grosimea: 6 metri de beton sau 1,20 metri de lemn coeficientul termic de transmisie al spumei poliuretanice fiind de 0,022 W/m.k, adica un mecesar termic al imobilului echivalent cu 5W/mc.

2. Structura interna de armare cu beton si fier-beton cu avantajul realizari unui sistem de stalpisori din 60 in 60 cm, similar unei structuri tip cadru cu bare ofera structuri de rezistenta toate motivele sustineri unor constructii inalte. Faptul ca betonul umple structura atat vertical cat oblic asigura structurii rezistenta seismica sporita, casa realizata din materialul nostru fiind o casa cu pierderi mici de energie si cu un coeficient mare de durabilitate/rezistenta la factori externi ( seism, vibratii., etc.)

3. Boltari fiind disponibili in mai multe module (zid, zid mic, colt scurt, colt lung, t, zid despartitor, planseu, grinda planseu, centura mica, centura mare) acestea fiind prevazute cu un sistem de centrare tip knut si feder ajuta la realizarea unei structuri modulare tip lego ce face posibila ridicarea unui nivel in cca. 8 ore lucratoare cu un efectiv de 2-4 muncitori.

4. Structura este usoara in montajul zidariei, iar ulterior dupa turnare betonului si asamblarea planseului acesta va avea o greutate de 220- 250 kg/mp zidit.

5. Dupa zidire se obtine un zid drept ce nu mai necesita consum de manopera si materiale suplimentare (tencuieli, gleturi) pentru a fi adus la stadiul de finisare.

Pentru calcul materiale manopera trimiteti proiectul pe email
Executia casei pasive la rosu (prefinisata) in maxim 5 zile


S.C. PASSIVE HOUSE CONSTRUCT S.R.L. ofera servicii profesionale de proiectare, consultanta si antreprenoriat in constructii, pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti).


S.C. PASSIVE HOUSE CONSTRUCT S.R.L. in anul 2008 a selectat personal calificat pentru amenajeri interioare si exterioare si a incheiat contracte in urmatoarele santiere, pe care vi le recomandam cu caldura COSMOPOLIS, IMPACT CARIERUL GREENNFIELD, CARTIERUL LATIN, CITY LIGHTS PIPERA, THE GATE(doua cladiri a cate 17 etaje). Asteptam sa ne vizitati sau sa ne contactati.

Pentru partea de distributie firma noastra a ales cele mai deosebite produse

Materiale pentru constructii Baumit

Cofraje termoizolante Neopor

Boltari prefinisati din spuma poliuretanica


Parchet triplu stratificat

Parchet intarsiat masiv

Am inceput constructiile la Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI
Casa Pasiva idepandent energetic


Intr-un cadru deosebit, in apropierea padurii, a lacului si a Manastirii Caldarusani, departe de zgomot si poluare SC PASSIVE HOUSE CONSTRUCT SRL ca antreprenor si constructor va propune spre dzvoltare un proiect de ansamblu residential pe un teren de 38.500mp.

Situat in zona comunei Gruiu la numai 40 de kilometri de Bucuresti terenul este amplasat la est de DJ 101 C si are o asezare plana cu o panta lina catre lacul Caldarusani. O data cu amenajarea autostrazi Bucuresti-Brasov locuintele vor fi situate in vecinatatea acesteia, un avantaj pentru persoanele care doresc sa ajunga fie la munte, fie in Capitala.

Prin proiect se propune amplasarea pe loturi separate a 19 locuinte individuale si 20 locuinte cuplate, avand rgim de inaltime P+1E si o suprafata construita desfasurata a fiecarei locuinte de circa 200 mp.

Arhitectura cladirilor este inspirata de stilurile romanesti cu influente din zona Alpilor. In plus, cladirile vor fi pasive si antiseismice prin abordare sistemului Folex (produs 100% romanbesc) inventat si brevetat de un Roman.

Materialul FOLEX BSF(Boltar din spuma poliuretanica prefinisata prin placare cu Fibrocarbon sau orice alt material: inox, fibra de sticla, etc.) este agrementat pentru a putea fi folosit in realizarea unor constructii tip P+2+M in Romania.
1. Izolatia termica a zidului echivalenta ( pentru un boltar de 30 cm PUR) cu un zid de grosimea: 6 metri de beton sau 1,20 metri de lemn coeficientul termic de transmisie al spumei poliuretanice fiind de 0,022 W/m.k, adica un necesar termic al imobilului echivalent cu 5W/mc.

2. Structura interna de armare cu beton si fier-beton cu avantajul realizari unui sistem de stalpisori din 60 in 60 cm, similar unei structuri tip cadru cu bare ofera structurii de rezistenta toate motivele sustineri unor constructii inalte. Faptul ca betonul umple structura atat vertical cat oblic asigura structurii rezistenta seismica sporita, casa realizata din materialul nostru fiind o casa cu pierderi mici de energie si cu un coeficient mare de durabilitate/rezistenta la factori externi ( seism, vibratii., etc.)
3. Structura este usoara in montajul zidariei, iar ulterior dupa turnare betonului si asamblarea planseului acesta va avea o greutate de 220- 250 kg/mp zidit.
4. Dupa zidire se obtine un zid drept ce nu mai necesita consum de manopera si materiale suplimentare (tencuieli, gleturi) pentru a fi adus la stadiul de finisare.
Executia casei pasive la rosu (prefinisata) dureaza 5 zile. Acoperisuri cu pante mici, invelitori din tigla nisip-polimeri (termo si fonoizolanta), terasele generoase-gen prispa traditionala, acoperita de asemenea cu tigla. Locuintele vor fi racordate la o retea proprie de clablu TV, internet si telefonie.
ANSAMBLUL REZIDENTIAL VA CUPRINDE O GRADINITA UN MOTEL CU PUNCT COMERCIAL SI BANCAR, CLUB CU SALA DE SPORT SI FITNESS, TERENURI DE TENIS DE CAMP, SPATII COMERCIALE SI ALIMENTATIE PUBLICA, CABINET MEDICAL, CAMIN PENTRU BATRANI, ADMINISTRATIE. IN ZONA DE SUD A ANSAMBLULUI REZIDENTIAL PE MALUL LACULUI CALDARUSANI, VA FI AMENAJATA O ZONA DE AGREMENT CU BAZIN CU APE TERMALE DIN PUT FORAT LA 180m, PLAJE SI PONTON PENTRU AMBARCATIUNI, PENTRU RELAXARE SI ODIHNA.
Ca utilitati locuitori vom avea alimentatre cu energie electrica de la panouri fotovoltaice pentru producerea curentului electric, pentru iluminatul stradal se va folosi led, panouri solare pentru incalzirea apei menajere sau captator solar paroboloid ce detecteaza si urmareste soarele, cazane ECOS RLG cu biocombustibil solid, pompa de caldura cu recuperare de caldura), o statie de epurare a apelor menajere producatoare de energie electrica, alimentarea cu apa potabila prin puturi forate si o gospodarie de apa cu rezervor semiingropat.

Accesul in incinta ansamblului se va face prin parte a de Vest a acestuia, adica din DJ 101 C. In interior, strazile dintre locuinte vor avea 12 m pentru a pastra intimitatea celor ce vor locui in zona, vor fi prevazute cu spatii verzi, plante cu arbusti si arbori ornamentali. Si carosabilul va fi larg, de 7 m, pentru a permite autovehiculelor sa circule in voie. Drumurile inerioare vor avea spatii verzi, plante cu arbori si arbusti ornamentali.
Zona formata din lac si padurea Caldarusani reprezinta un obiectiv turistic apreciat in special de amatorii de pescuit si vanatoare.
Un alt punct de atractie il constituie manastirea Caldarusani loc unde pot fi vizitate expozitii de icoane vechi si picturi din tineretea lui Nicolae Grigorescu.
Zona superba, plina de verdeata si dar de istorie, nu trebuie ratata de oricine isi doreste o casa pentru mai multe generatii, o casa cei va creste valoarea in timp.

Consultanta de specialitate
Proiectare profesionala
Cladiri cu destinatie industriala si comerciala
Cladiri pentru industria agricola si ferme de productie
Excavari, lucrari in beton, zidarie, finisari si consolidari
Izolatii termice
Amenajari terenuri
Structuri de securitate
Renovari
Restaurari cladiri de epoca si monumente
Schite de constructii
Finantari
Proiecte pentru acoperis
Anexari de noi structuri
Modificari
Comenzi la cheie
Amenajari interioare
Exterior rendering
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
274 818 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CONSTRUCTII CASE PASIVE - TEREN - DISTRIBUTIE MATERIALE DE CONSTRUCTII

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PASSIVE HOUSE CONSTRUCT SRL

INTERVENTIE RAPIDA IN INSTALATIILE ELECTRICEINTERVENTIE RAPIDA IN INSTALATIILE ELECTRICE
Interventie rapida in instalatiile electrice
INTERVENTII RAPIDE PENTRU DEPANAREA INSTALATIILOR ELECTRICE.MODERNIZAREA INSTALATIILOR , INSTALATII DE IMPAMANTARE SI ...
RON 1.24
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANIAnsamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie alex...
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI Intr-un cadru deosebit, in apropierea ...
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANIAnsamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie alex...
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI Intr-un cadru deosebit, in apropierea ...
Caramida Soceram DurotermCaramida Soceram Duroterm
Caramida soceram duroterm
Avantajele utilizarii caramizilor din argila arsa la lucrarile de constructii: Proprietatea de baza a caramizilor ...
Placa planseu pentru casa pasiva FolexPlaca planseu pentru casa pasiva Folex
Placa planseu pentru casa pasiva folex
Placa planseu casa Folex CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma ...
Teu pentru casa pasiva FolexTeu pentru casa pasiva Folex
Teu pentru casa pasiva folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Coltar pentru casa pasiva FolexColtar pentru casa pasiva Folex
Coltar pentru casa pasiva folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Plan mansarda casa pasiva FolexPlan mansarda casa pasiva Folex
Plan mansarda casa pasiva folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Plan parter casa pasiva FolexPlan parter casa pasiva Folex
Plan parter casa pasiva folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Parchet laminat kronopolParchet laminat kronopol
Parchet laminat kronopol
Detalii parchet laminat, decor cires salbatic 7 mm grosime Clasa de trafic AC3 trafic intens in aplicatii ...
SC PASSIVE HOUSE CONSTRUCT SRL ESTE INSCRISA IN