Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Societatea comerciala Engelmi, infiintata in anul 1999, isi desfasoara activitatea de productie in spatiul propriu situat in Galati, Str. Milcov, nr. 165, unde sunt amplasate sectia de panificatie, sectia de patiserie, sectia de fursecuri, sectia de cofetarie si unul din magazinele de desfacere unde sunt comercializate produsele proprii sub sigla CUKY\'S.
Rezultatele economico-financiare obtinute (in anul 2006 cifra de afaceri a fost de 6.8 mil RON), si cotele de piata detinute de firma reflecta calitatea exceptionala a produselor, cat si satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor.
In cei 8 ani de activitate, firma a castigat teren in fata principalilor competitori prin marirea capacitatii de productie, largirea ariei de distributie (care in prezent acopera peste 16 orase ale tarii), perfectionarea parcului auto si prin marirea numarului de salariati (peste 110 angajati)
Din necesitatea de a acoperi cererea tot mai mare de produse Cuky\'s societatea si-a concentrat eforturile investitionale atat in directia derularii unui proces de retehnologizare si modernizare a liniilor de productie prin deschiderea noii fabrici, cat si in directia dezvoltarii unui proiect strategic in ceea ce priveste organigrama la nivel de management.
Pentru a raspunde necesitatilor tot mai mari ale pietei , societatea si-a diversificat continuu sortimentele de produse atat pe partea de panificatie si patiserie cat si pe cea de fursecuri si cofetarie, imbunatatind permanent calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor.
In prezent, portofoliul Cuky\'s cuprinde peste 100 de produse, obiectivul nostru fiind imbogatirea permanenta a acestuia.
Asigurarea, adaptarea si organizarea sectorului de productie dupa noile reglementari si norme ale UE, ne asigura pe mai departe timpul si resursele necesare pentru dezvoltare si pentru castigarea unei cote de piata reprezentative.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
5 940 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Alimente panificatie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ENGELMI SRL

Produse nuntaProduse nunta
Produse nunta
Torturi de nunta diversificate ...
Produse cofetarieProduse cofetarie
Produse cofetarie
Produse diversificate de cofetarie ...
Produse patiserieProduse patiserie
Produse patiserie
Produse diversificate de patiserie ...