Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

SSAB este o companie care a intrat pe piata amenajarilor interioare in 1995. Scopul principal vizeaza promovarea unor produse speciale din domeniul ceramicii pentru amenajari si al wellness-ului, create de cele mai importante companii europene. SSAB importa si comercializeaza gresie, faianta, obiecte sanitare, cazi si cabine de dus, sisteme de hidromasaj profesional, mobilier de baie, baterii, accesorii de baie. Oferta SSAB cuprinde nu doar produse pentru baie ci pentru intreaga casa, ambientand si spatii precum bucatarii, living-uri, terase, trepte, piscine sau fatade. De asemenea, SSAB promoveaza si produse destinate amenajarii spatiilor publice sau supuse unui trafic intens.


SSAB isi doreste sa acopere o plaja cat mai larga de produse de la game foarte accesibile care sa asigure confortul necesar vietii de zi cu zi, pana la produse semnate de designeri celebri si sisteme profesionale de wellness ce cuprind hidromasaj, cromoterapie, aromaterapie si meloterapie.

Pe langa gama complexa de produse, un element foarte important al ofertei SSAB este Studio Design, serviciul profesional de consultanta si design ambiental. Acesta este asigurat gratuit de designerii companiei pentru clientii SSAB. Prin intermediul acestui serviciu fiecare beneficiar poate vizualiza viitoarea ambientare inca din faza de proiect pentru ca, in functie de buget si de stilul dorit, sa se identifice solutia cea mai potrivita.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
964 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. S.S.A.B.- IMPEX S.A.

Oferta firmei S.C. S.S.A.B.- IMPEX S.A. nu contine nici un produs sau serviciu