Inscrie firma »
Transporturi interne si internationale

transporturi interne si internationale

 

Prezentare transporturi interne si internationale

PNG DISTRIBUTION este o filiala a companiei americane PNG Logistics avand ca principal obiect de activitate intermedierea transporturilor interne si internationale de marfa.

Suntem o casa de expeditie care ofera solutii si consultanta de transport, precum si servicii de expeditie marfa in tara, in Europa si in SUA. Avand contacte directe cu numerosi operatori de transport din Romania, SUA, Bulgaria, Moldova, Italia, Germania, Franta, Polonia etc., va propunem cea mai buna solutie pentru transportul marfurilor dvs., indiferent de natura acestora, in regim de grupaj sau camion complet . Cotatiile tarifare pentru serviciile prestate se stabilesc in functie de ruta aleasa, cantitate, frecventa transporturilor si posibilitatile clientilor nostri.

Beneficiind de o echipa caracterizata prin flexibilitate, dinamism si promptitudine ce are in centrul atentiei satisfacerea clientului,
..because we put the accent on you..reusim mereu sa gasim cea mai potrivita solutie vis-a-vis de necesitatile companiei dvs.

Multumirea clientului, performanta si etica in afaceri reprezinta obiectivele noastre.
PREZENTARE P*******************
MEMBRU
GRATUIT
P*******************
2 245 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport marfa - transport extracomunitar - transport intracomunitar

TRANSPORTURI INTERNE SI INTERNATIONALE ESTE LISTAT IN: