Inscrie firma »
 

Prezentare A******************

Inca de la infiintare Absolut Video S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii produse electronice, televioare, camere video, dvd-playere, LCD-uri, camere audio, video, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Absolut Video S.R.L este promovata si o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
PREZENTARE A******************
MEMBRU
GRATUIT
A******************
2 162 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Service Electronica

ULTIMELE PRODUSE ALE ABSOLUT VIDEO S.R.L

Acumulator Li-ion Infolithium SonyAcumulator Li-ion Infolithium Sony
Acumulator li-ion infolithium sony
Acumulator original Li-Ion InfoLithium pentru camere video Sony din gama DCR-HC24 / 35/ 46/ 94/ 96, DCR-DVD 105/ 205/ ...
ABSOLUT VIDEO S.R.L ESTE INSCRISA IN