Inscrie firma »
 

Prezentare P*******************

Personal serv S.R.L, a fost fondata in 2004 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Ceea ce isi propune firma Personal Serv S.R.L este sa efectueaze prestari servicii catre alte intreprinderi in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Si pentru ca Personal Serv S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari,in relatia resurselor umane .
In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
PREZENTARE P*******************
MEMBRU
GRATUIT
P*******************
2 053 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE PERSONAL SERV S.R.L

Grsie PortelanataGrsie Portelanata
Grsie portelanata
Gresie portelanata 60/60, culori crem, maro, din import, se preteaza si pentru exterior, interior sau folosita ca si ...
Gresie PortelanataGresie Portelanata
Gresie portelanata
gresie portelanata :dimensiuni 60/60;culoare crem sau maro;cantitate 800 mp;din import pretul include TVA ...
PERSONAL SERV S.R.L ESTE INSCRISA IN