Inscrie firma »
FRANTA-ITALIA (Circuit avion)

FRANTA-ITALIA (Circuit avion)

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare FRANTA-ITALIA (Circuit avion)

11 zile: Milano- Aosta - Chamonix-Mont Blanc - Geneva- Dijon- Fontainebleau- Paris- Versailles-Normandia- Le Mont Saint Michel- Castelele Amboise, Chenonceaux si Blois- Lyon- Avignon- Marseilles- Cannes- Monaco- Nice
PRET INCEPAND CU 659Eur/pers

Ziua 1. BUCURESTI- MILANO- AOSTA (255 km)
Intalnire cu reprezentantul agentiei la 07.00 in aeroportul Baneasa pentru zbor Bucuresti - Bergamo. Dupa aterizare, incepem un tur pietonal la Milano: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Traseul continua prin zone montane de o frumusete rara. Cazare in zona Aosta.
Ziua 2. Chamonix-Mont Blanc - Varful Aiguille Du Midi (3842 m) - GENEVA - DIJON (395 km)
Mic dejun. Plecare spre taramul de vis al stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix-Mont Blanc la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Optional vizita in Geneva (Elvetia): Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel si sediul ONU. Seara cazare in zona Dijon.
Ziua 3. DIJON- FONTAINEBLEAU - PARIS (320 km)
Dupa micul dejun, vizitam in centrul istoric al pitorescului oras Dijon: Catedrala si Palatul Ducilor de Burgundia. Traseul continua spre Paris. Optional, vizita la Palatul Fontainebleau, resedinta preferata a lui Napoleon, impresionant prin rafinamentul desavarsit. Sosim in cursul serii la Paris si incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic cu autocarul: Place de la Concorde, Champs Elysees, L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale. Cazare la Paris.
Ziua 4. PARIS
Mic dejun. Dimineata se viziteaza: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Strabatem apoi Cartierul Latin catre Sorbona si Pantheon, iar dupa amiaza nu trebuie ratate Muzeele Luvru si d`Orsay. Incheiem seara cu Croaziera pe Sena si bineinteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare individuala in Paris, paradis al pasionatilor de shopping, iar pentru copiii de toate varstele sugeram o excursie la Disney Land (deplasarea se face cu RER). Pentru ultima seara in Orasul Luminilor va propunem o plimbare in renumitul cartier Montmartre intre impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre. Cazare la Paris.
Ziua 6. PARIS- VERSAILLES- CAEN- LE MONT SAINT MICHEL- RENNES (470 km)
Mic dejun. Incheiem explorarea Parisului cu panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence. Apoi se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles si optional gradinile sale. In continuare traseul strabate intreaga Normandie pe ruta Rouen- Caen spre cel mai spectaculos Miracol al Crestinismului, Abatia fortificata Mont Saint Michel. Silueta Catedralei se ridica zvelta pe stanca ce sfideaza apele care inghit cu repeziciune orice palma de pamant in timpul mareelor deosebit de puternice. Cazare in zona Rennes.
Ziua 7. RENNES- AMBOISE - CHENONCEAUX- BLOIS- BOURGES (415 km)
Mic dejun. Plecare spre Valea Loirei. Pentru inceput se viziteaza Castelul Amboise, considerat cel mai important castel regal al renasterii si datorita faptului ca aici este inmormantat Leonardo Da Vinci. Optional, vizita delicatului castel Chenonceaux, superb amplasat pe raul Cher. Apoi oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare in zona Bourges.
Ziua 8. BOURGES- LYON- AVIGNON (525 km)
Mic dejun. Deplasare spre Lyon, al 2-lea oras ca importanta al Frantei, pentru un tur in centrul istoric. Avansam apoi spre sud pe malul Rhonului. Optional, vizita in Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal si podul St. Benezet. Cazare in zona Avignon.
Ziua 9. MARSEILLES- CANNES- MONACO- NICE (340 km)
Dupa micul dejun, traseul continua cu o scurta vizita in Portul Vechi din Marsilia, de unde se zareste silueta insulei d`If, locul de detentie al personajului Edmond Dantes, devenit Contele de Monte Cristo. Apoi ne deplasam catre renumita statiune de pe Coasta de Azur - Cannes, pentru o baie de neuitat langa Palais des Festivals et des Congres. Urmeaza Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1, intre Port si faimosul Cazino. Seara sosire si cazare la Nice.
Ziua 10. NICE
Mic dejun. Zi libera pentru plaja, valuri si multa distractie sau pentru a descoperi rafinamentul unei plimbari pe Promenade des Anglais, cu celebrul Hotel Negresco. Cazare la Nice.
Ziua 11. NICE- BERGAMO- BUCURESTI (375 km)
Mic dejun. Strabatand un numar impresionant de tuneluri, trecem din nou in Italia si avansam in lungul Rivierei Ligurice, iar apoi spre nord catre Milano - Bergamo. Transfer la aeroport pentru zbor spre tara. Sosire in Bucuresti la aeroportul Baneasa.
PREZENTARE D*************
MEMBRU
GRATUIT
D*************
145 714 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU FRANTA-ITALIA (CIRCUIT AVION)

FRANTA-ITALIA (Circuit avion)FRANTA-ITALIA (Circuit avion)
FRANTA-ITALIA (Circuit avion)
11 zile: Milano- Aosta - Chamonix-Mont Blanc - Geneva- Dijon- Fontainebleau- Paris- Versailles-Normandia- Le Mont Saint ...
FRANTA-ITALIA (Circuit avion)FRANTA-ITALIA (Circuit avion)
FRANTA-ITALIA (Circuit avion)
11 zile: Milano- Aosta - Chamonix-Mont Blanc - Geneva- Dijon- Fontainebleau- Paris- Versailles-Normandia- Le Mont Saint ...
FRANTA-ITALIA (Circuit avion)FRANTA-ITALIA (Circuit avion)
FRANTA-ITALIA (Circuit avion)
11 zile: Milano- Aosta - Chamonix-Mont Blanc - Geneva- Dijon- Fontainebleau- Paris- Versailles-Normandia- Le Mont Saint ...
CIRCUIT-Italia ClasicaCIRCUIT-Italia Clasica
CIRCUIT-Italia Clasica
11 zile: Viena- Venetia- Padova- Verona- Milano- Pisa Florenta- Roma- Napoli- Capri- Assisi- San Marino- ...
TURCIA-fascinatia cappadokiei(CIRCUIT)TURCIA-fascinatia cappadokiei(CIRCUIT)
TURCIA-fascinatia cappadokiei(CIRCUIT)
PRET INCEPAND CU 359 EURO/pers 12 zile (3 cine): Istanbul- Ankara- Cappadokia- Goreme- Uchisar- Kaymakly- Konya- ...
TURCIA-fascinatia cappadokiei(CIRCUIT)TURCIA-fascinatia cappadokiei(CIRCUIT)
TURCIA-fascinatia cappadokiei(CIRCUIT)
PRET INCEPAND CU 359 EURO/pers 12 zile (3 cine): Istanbul- Ankara- Cappadokia- Goreme- Uchisar- Kaymakly- Konya- ...
Paris   un vis posibil- Circuit autocar 10 zileParis   un vis posibil- Circuit autocar 10 zile
Paris un vis posibil- Circuit autocar ...
Paris un vis posibil Circuit autocar 10 zile Ziua 1: Festin pe Dunare... La ora 00:00 ne intalnim in Bucuresti ...
PORTUGALIA    Porto, Fatima, Lisabona, Estoril  , SPANIAPORTUGALIA    Porto, Fatima, Lisabona, Estoril  , SPANIA
PORTUGALIA Porto, Fatima, Lisabona, E...
PORTUGALIA Porto, Fatima, Lisabona, Estoril , SPANIA Madrid, El Escorial, Toledo, Sevilla, Barcelona, Cordoba, ...
MAROC -Circuit(avion)MAROC -Circuit(avion)
MAROC -Circuit(avion)
12 zile 1250 euro MAROC(CASABLANCA-MARRAKECH-RABAT-FES-MEKNES), PORTUGALIA (LISABONA - ESTORIL - PORTO - FATIMA) ...

FRANTA-ITALIA (CIRCUIT AVION) ESTE LISTAT IN: