Inscrie firma »
 

Prezentare D******************

Importator direct si reprezentant unic al firmei UNIFIL AG din Elvetia, comercializeaza toate tipurile de filtre pentru aer necesare in industria chimica, electronica, nucleara, medicina, farmacie, alimentara etc. Produsele noastre de inalta calitate si performanta tehnica sunt fabricate exclusiv in Elvetia, cu respectarea normelor europene EN 779/2002 si EN 1822.
Climatizare (Climatizarea reprezinta operatia de mentinere a temperaturii, umiditatii si puritatii aerului din incaperi (spatii de birou, spatii comerciale, hoteluri, apartamente) la parametri normali. Firmele inscrise in acest domeniu ofera: proiectare; consultanta; asistenta tehnica pentru: climatizare, incalzire, ventilatie, executie de instalatii termosanitare, ventiloconvectoare, perdele de aer, ventilatoare axiale, centrifugale, unitati de climatizare de inalta precizie. Oferte de componente ce intra in alcatuirea aparatelor de climatizare (baterii de incalzire, filtre de aer si prefiltre, ventilatoare, grup frigorific, baterii de racire, umidificatoare, deumidificatoare, amortizoare de zgomot, destratificatoare, aparate terminale, echipamente de reglare, accesorii, grile, tuburi flexibile).)
Ventilatie (Import, distributie, montaj de sisteme de aer conditionat, ventilatoare casnice, ventilatoare axiale si centrifugale, ventilatoare industriale, centrale de climatizare, ventiloconvectoare, aeroterme, instalatii de ventilatie pentru adaposturi civile )
PREZENTARE D******************
MEMBRU
GRATUIT
D******************
1 006 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Sisteme de Ventilatie

ULTIMELE PRODUSE ALE DACOFIL IMPORT SRL

Oferta firmei DACOFIL IMPORT SRL nu contine nici un produs sau serviciu