Inscrie firma »
 

Prezentare O***************

Containerele OFC (OFFICE CONTAINER) reprezinta elemente de incapere de calitate superioara, care pot in orice moment sa fie asamblate unul cu celalalt pentru a forma intregi complexe de cladiri. Destinate atat locuirii, cat si organizarii diferitelor activitati, containerele OFC pot fi uneori cea mai buna solutie la o problema legata de spatiu si incaperi. OFC �ISO , DEPOZITE , BIROURI, LOCUINTE, MEDICAL, TOALETE, DUSURI, ATELIERE DE LUCRU SI CONTAINERE AGREGAT�


Rapiditatea cu care creste piata impune pentru incaperi solutii economice si foarte adaptabile. Sistemele OFC (OFFICE CONTAINER) pentru incaperi asigura, datorita designului variabil si mobil al constructiei containerelor, nelimitate posibilitati pentru fiecare scop. Sistemul nostru mobil modern face posibila realizarea si livrarea solutiilor individuale, pe baza sistemului nostru de incaperi, la costuri foarte avantajoase la nivel mondial.


Constructia elaborata si revizuita a sistemului container OFC ofera o gama aproape nelimitata de aplicari. Exista posibilitatea permanenta de a asambla containerele unul cu altul pentru a obtine constructii de pana la 4 etaje inaltime, inclusiv scari interioare pentru folosirea la maxim a spatiului. Astfel, incaperi noi pot fi create pentru functii variate, la calitate garantata OFC.

PREZENTARE O***************
MEMBRU
GRATUIT
O***************
1 198 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
O***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Containere

ULTIMELE PRODUSE ALE OFFICE CONTAINER

Oferta firmei OFFICE CONTAINER nu contine nici un produs sau serviciu
OFFICE CONTAINER ESTE INSCRISA IN