Inscrie firma »
 

Prezentare C*********

Lucrar hidroizolatii si protectie anticoroziva, acoperisuri tabla orice tip, amenajari interioare-exterioare, izolatii termice, sanitare ppr, cupru, centrale termice.
Acoperisuri (Acoperisurile sunt elemente de constructii ce acopera cladirile izolandu-le de mediul extern. Au forme diferte, adaptate cerintelor si sunt compuse din structura de rezistenta si invelitoare. Materiale utilizate la alcatuirea structurilor de rezistenta: panouri si plansee din beton armat, schelet din elemente din lemn sau metalice: astereala, capriori, cosoroaba, grinzi, popi. Materiale impermeabile utilizate la invelitori, ce permit scurgerea cu usurinta a apei si izolarea cladirii de factorii externi: folii anticondens, elemente de termoizolatie, membrane hidroizolatoare, membrane bituminoase, vata de sticla, tigla ceramica, sindrila, sindrila bituminoasa, invelitori din diferite tipuri de tabla, placi azbociment, jgheaburi, burlane, coame, sisteme de drenaj, sisteme pluviale. Echipamente accesorii: suruburi pentru montaj tigla si tabla.)
Compartimentari (Propuneri moderne pentru impartiriea si organizarea spatiului interior in institutii si firme. Proiectarea, montajul si amenajarea estetica a spatiilor, rezolvand problema compartimentarii si depozitarii. Mobilier si constructii speciale pentru compartimentari si pentru creearea de spatii individuale: perti demontabili, pereti-dulap, sisteme de arhivare, rafturi, ecrane (paravane), de compartimentare, mobilier pentru birouri tip �open-space�, sali de lectura, biblioteci.)
Instalatii sanitare (Proiectare si realizare de sisteme pentru instalatii sanitare. Materiale utilizate pentru instalatii sanitare: confectii metalice; sisteme de tevi si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: reparatii capitale si de intretinere, schimbari elemente componente, montari convectoare. Curatire coloane si schimbari coloane de evacuare. Pompe de circulatie pentru instalatii sanitare, termice, evacuare apa. Statii de dedurizare. )
PREZENTARE C*********
MEMBRU
GRATUIT
C*********
1 422 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE CORSIM SRL

Oferta firmei CORSIM srl nu contine nici un produs sau serviciu