Inscrie firma »

Clinica de Transplant de Par HDC

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Clinica de Transplant de Par HDC

HDC- Clinica de Transplant de Par este un centru international specializat in ambele tehnici de transplant de par, atat tehnica FUE cat si STRIP.

De ce sa alegi HDC?

Credem ca HDC-Clinica de Transplant de Par, a atins acest statut de lider in industria de transplant de par din urmatoarele motive:
- Rezultatele noastre de transplant de par sunt cele mai bune din acest sector. Prezentam 68 de rezultate de transplant de par, fotografii comparabile, clare si cu rezolutie buna. Rezultatele sunt recente si actualizate constant si intotdeauna prezinta de aproape linia parului pentru toti pacientii.

- HDC a fost prima Clinica de Transplant de par din Europa care a oferit cu success tehnica de transplant de par FUE inca din 2003. De atunci, tehnica FUE a fost imbunatatita ajungand azi la statut de arta.
- Clinica de Transplant de Par - HDC nu doar isi perfectioneaza tehnica FUE ci dispune si de propriile sale programe de dezvoltare si cercetare in dezvoltarea de noi tehnici. Noua Trigrowthic Closure a fost dezvoltata in cadrul acestui program si oferita de HDC inca din 2005. De atunci, aceasta cusatura a fost oferita tuturor pacientilor nostri si este singura din lume in Non-visible Scarring Technique.
- Va oferim cele mai recente tehnici, cum ar fi \"Extractia Foliculului Unitar \" (FUE), Body Hair FUE \"(BHFUE), si STRIP, cu cusatura Trigrowthic Closure, aceasta fiind standard.
- Suntem una dintre putinele clinici de transplant de par din Europa care ofera Mega Sesiuni 3500 - 5000 grefe si combinatie intre cele doua tehnici de transplant de par. Ajungem sa recoltam pana la 6500 de grefe intr-o singura interventie de transplant de par in cazul in care zona donatoare permite, conferind astfel o acoperire completa si evitarea mai multor sesiuni.
- Echipa noastra de transplant de par lucreaza full-time si este formata din 2 chirurgi certificati si 5 dintre cei mai specilizati tehnicieni, efectuand peste 250 de interventii de transplant de par pe an. Pacientii nostri care doresc sa faca un transplant de par, vin de peste tot din lume, cei mai multi din Anglia, Spania, Italia, Romania, Israel, Dubai, Qatar, Grecia etc.
- Sfatuim peste 2000 de pacienti pe an in legatura cu problemele caderii parului, recuperarea parului, operatia de transplant de par, tratament sau alte conditii . Acest lucru ne ofera o perspectiva unica asupra dimensiunilor sociale, profesionale si personale ale chirurgiei de transplant de par si nevoile pacientului.
- Preturile noastre sunt transparente si competitive. Fara preturi ascunse. Ceea ce vedeti este ceea ce primiti.
- Echipa medicala participa la majoritatea reuniunilor medicale internationale despre transplantul de par, cum ar fi International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) si European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS). Rezultatele noastre de transplant de par, sunt prezentate ca studii de caz in multe forum-uri internationale independente, cum ar fi: HairSite, HairLoss, HairLossExperience si multe altele.
- Clinica de Transplant de Par - HDC este o clinica speciala de transplantul de par, echipata cu instrumente de ultima tehnologie si conceputa in asa fel pentru a oferi confort si siguranta.
- Fiind situati in Uniunuea Europeana suntem guvernati de legea Europeana si urmam toate regulile si regulamentele europene.
- Ne-am angajat pentru a trata fiecare pacient in parte, luand in considerare necesitatile si aspiratiile lor.
- Cipru este o locatie turistica excelenta, ceea ce il face atractiv pentru a combina un transplant de par cu un concediu.
PREZENTARE Clinica de Transplant de Par HDC
LIGHT
MEMBER
Clinica de Transplant de Par HDC
22 764 accesari
Persoana de contact: VALI AVRAM
Adresa postala: Str.Protagora 6, Agios Antonios, Nicosia
Localitate: Nicosia, Cipru, Bucuresti
Telefon: click aici 0035797679065
Fax: 00357/22.730.920
Website:

Activitate firma: transplant - par - implant

ULTIMELE PRODUSE ALE CLINICA DE TRANSPLANT DE PAR HDC

Echipa HDC sub indrumarea d-lui Dr. Kiriakos MarasEchipa HDC sub indrumarea d-lui Dr. Kiriakos Maras
Echipa hdc sub indrumarea d-lui dr. kiriakos maras
Clinica de Transplant de Par HDC este situat in Nicosia, Cipru. Echipa HDC este formata din oameni calificati, experti ...
EUR 3.00
De ce sa alegi Clinica de Transplant de Par HDCDe ce sa alegi Clinica de Transplant de Par HDC
De ce sa alegi clinica de transplant de par hdc
De ce sa alegi Clinica de Transplant de Par HDC? Credem ca HDC-Clinica de Transplant de Par, a atins acest statut de ...
Transplant de par pentru barbatiTransplant de par pentru barbati
Transplant de par pentru barbati
INTINERESTE FRUMOS..... OFERA-TI UN TRANSPLANT DE PAR Afla care este metoda cea mai eficienta de redare a podoabei ...
Pretul unui transplant de parPretul unui transplant de par
Pretul unui transplant de par
Clinica de Transplant de Par HDC ofera Preturi transparente si competitive pentru toate Tehnicile de Transplant de Par. ...
Transplant de parTransplant de par
Transplant de par
Interventii de transplant / implant de par Clinica HDC Cipru ... Excelenta rezultatelor ne fac sa fim cei mai buni. ...
RON 3.00
Rezultat de transplant de par la femeiRezultat de transplant de par la femei
Rezultat de transplant de par la femei
In societatea noastra, parul este vazut ca un simbol al frumusetii si atractiei, in mod special pentru femei. De aceea, ...
EUR 3.00
Transplant de Par la Clinica HDC CipruTransplant de Par la Clinica HDC Cipru
Transplant de par la clinica hdc cipru
HDC- Va ajuta sa va redobanditi podoaba capilara Transplantul de par este o procedura sigura, o interventie ...
RON 3.00
Vreau sa fac un Transplant de ParVreau sa fac un Transplant de Par
Vreau sa fac un transplant de par
Transplant de par Clinica HDC Cipru Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul nostru sau ...
RON 3.00