Inscrie firma »
 

Prezentare C*****************

Constructii civile. Structuri de rezistenta de orice tip, din zidarie, beton armat monolit sau metalice. Finisaje simple sau complexe, interioare sau exterioare, cu materiale traditionale sau moderne. Amenajari si sisteme uscate (betonyp, gipscarton). Reparatii capitale, consolidari si amenajari. Termo si hidroizolatii. Canalizari, canale termice si sistematizari. Instalatii electrice si sanitare. Instalatii de �ncalzire si climatizare. Sarpante si �nvelitori. Tamplarie, pardoseli, placaje.
Canalizare (Proiectare, executie la cheie instalatii si retele apa-canalizare pentru blocuri de locuinte, case si vile; executie camine de inspectie si guri de scurgere; realizarea constructiilor in domeniul instalatiilor sanitare, racorduri de canalizare; gama variata de sisteme de canalizare; bransamente de apa; echipamente pentru canalizare (camine din polietilena); echipamente de tratare a apei (filtre, statii dedurizare, statii demineralizare), utilitati etc. )
Constructii (Sisteme moderne de constructii, training, consiliere si asistenta tehnica, antreprenoriat general in constructii civile, industriale, social-culturale, constructii edilitare, constructii si reabilitari de drumuri, constructii de lemn, case de vacanta.)
Dirigentie santier (Reprezentant al beneficiarului sau investitorului ce asigura: respectarea pe santier a proiectului de executie, inacadrarea in consumurile de resurse estimate impreuna cu inspectia de stat in constructie, se asigura ca obiectivul se va executa avand minimul de cerinte prevazute de legea 10 /1994 (stabilitate si rezistenta, izolare termica si fonica, siguranta in exploatare, etc.), punerea in opera a materialelor avand certificate de calitate, agremente tehnice, avize si acorduri de utilizare, buletine de incercari ( betoane); se asigura buna desfasurare a investitiei; impreuna cu proiectantul si executantul asigura la cerere Cartea Tehnica a Constructiei, expertize tehnice ingineresi si judiciare. )
Reparatii (Lucrari de refacere pentru bolti de caramida; refaceri pentru turle de lemn, refaceri de fatade, reparatii si intretinere pentru sisteme de aer conditionat, reparatii de instalatii de toate tipurile, reparatii de utilaje, consolidari
PREZENTARE C*****************
MEMBRU
GRATUIT
C*****************
1 431 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Consolidari / Renovari

ULTIMELE PRODUSE ALE CRIS-CRISCO S.R.L.

Oferta firmei CRIS-CRISCO S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu